Skocz do zawartości

Prawie jak Grom :)

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

..wierzyc sie nie chce...

Jeden miał tyle zapału, ze jak go oderwali od złoczyńcy to szarpał opiekuna za rękę. To chyba adrenalina tak buzuje. :)

A mowiąc poważnie, to dobrze wyszkolony pies jest w niektórych sytuacja lepszy od człowieka. Człowiek może się zawahać, mierć moralne rozterki itp. Pies dostaje rozkaz i go wykonuje, jak widać skutecznie. (nie dotyczy filmiku z jomonster). Kiedyś mi gliniarz opowiadał jak pies zaprowadził porządek w wagonie kolejowym z rozrabiajacymi kibicami i uratował dwóch gliniarzy przed łomotem. Wierzyć sie nie chciało, ale po tym filmie wierzę, że jest to możliwe.

Eksperyment Discover.pl

Odchodząc trochę od tematu piesków :) Bo fajne są.

Ciekawi mnie postawa policji ( to do pierwszego filmu) - całe życie widzę sytuacje jak ta - grupka żulów winko popija, koleżka przechodzi przez ulicę w nieoznakowanym miejscu, ktoś siedzi na oparciu ławki w parku, bo deszcz padał - w takich sytuacjach dumnie wkracza prawo ;)

zawsze jest mandat, pogarda, chamstwo w stosunku do "kryminalisty". Nigdy natomiast nie widziałem żeby takich dwóch "ja jestem PRAWO" podeszło do grupy karków, ba, do dwóch karków którzy np. gonią kogoś po promenadzie w Mielnie w letnią noc, mijając przy tym władze spacerujace ;) Chciałbym, marzy mi się, żeby ktoś znalazł filmik z naprawdę gorącej akcji a nie uciekającego żula i radiowozy odjeżdżające na sygnale kilka chwil po unieszkodliwieniu bandziora. Bo to zaczyna być żenujące :)

Akcje z pieskami natomiast pierwsza klasa.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Nie jest tajemnica, ze takie krawezniki to chlopaki, ktorzy chca zarobic wymigujac sie przy okazji od wojska - nie wymagajmy od nich zbyt wiele, za to akcje typu ostatnie aresztowanie czlonkow grupy mokotowskiej (jak dobrze pamietam) to juz byl pelny profesjonalizm w wykonaniu specjalistow, goscie byli w takim szoku, ze dali sie wywlec z lozka w samej bieliznie ;)

ps. tych dwuch bym tam zdecydowanie nie poslal, chyba ze z psem ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności