Skocz do zawartości

Precelki... za i przeciw

Witer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Rozpoczołem jakiś czas temu czytanie forum i stosuje się do Waszych wskazówek...

Welkie dzięki że dzielicie się swoją wiedzą...

Pozycjonowaniem zajmuje się sam dla siebie aby wiedzieć co i jak...

Ale ostatnio naszły mnie wątpliwości odnośnie precli. Jak rozpoznać czy warto do precelka dodac artykuł, czy taki precelek jest wart tego aby poswiecic kilka minut na klepanie wpisów... Spotkałem się z kikloma precelkami gdzie po miesiącu nie został art zatwierdzony a z adminiem ni jak sie skontaktować...

Mozecie mi doradzic jak skutecznie dodawac arty do precli...

Dzieki i pozdrawiam

Spotkałem się z kikloma precelkami gdzie po miesiącu nie został art zatwierdzony a z adminiem ni jak sie skontaktować...

Jeżeli po miesiącu wpis nie został zaakceptowany, to albo właściciel zapomniał o nim... albo Twój tekst "mu się spodobał" i jest już w innym preclu, promującym jego stronę. Ja się z takim zjawiskiem spotkałem kilka razy. Nie można oczywiście generalizować, ale...

Nie ma złotej recepty na Twoje pytanie. Ja (i pewnie większość) mam własny spis dobrych precli, a i tak czasami któryś znika w sinej dali ;)

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Od wczoraj czytam forum, i kurcze nie mogę znaleźć odpowiedzi jak wypozycjonować mnoją stronkę...

;)

Tajemnica tkwi w moderacji precli poszukaj sobie precli niemoderowanych.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

To proste - zwróć uwagę przed dodaniem, na to jaką datę nosi ostatni zaakceptowany artykuł. Jeżeli sprzed dwóch miesięcy, to oznacza, że autorowi się znudziło, a może wystarczy mu unikalnego kontentu - wtedy istotnie szkoda czasu na rejestrację i dodawanie.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Moderowane precle z jednej strony są OK bo dziadostwa nie ma w nich, ale mają ten problem, że właścicielowi czasami się nie chce, nie ma czasu. Jest jednak szansa, że po miesiącu usiądzie i zaakceptuje wszystkie. Niemoderowane zdarzają się kiepskie i zaspamowane (ale czy to w czymś przeszkadza?).

Dodawałbym do wszystkich zaczynając od tych które na naszą frazę / frazy znajdują się najwyżej w wyszukiwarce.

Dodawaj do wszystkich precli. Jednak pamiętaj o unikalnościach artykułów. Tutaj kropka tam przecinek, tutaj "i" a tam "lub" itd. Parę drobnych zmian i wychodzą unikalne artykuły. Oczywiście automatem jest o wiele szybciej, ale ja tam ręcznie zmieniam i też jest O.K.

;)

Mozecie mi doradzic jak skutecznie dodawac arty do precli...

Zależy jaką skuteczność masz na myśli. Jeżeli 100% to nie masz najmniejszych szans. Jeśli na troszkę mniejszej to:

1. zlecasz artykuł np. 11 zdaniowy

2. każde zdanie piszesz w 5 wersjach

3. używasz mieszarki "made in Gorzów Wlkp. copyright YEDEN"

4. uzyskujesz całe mnóstwo unikalnych artów

5. wklejasz do precli

6. przelewasz 10000 pkt w e-weblink na moje konto

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności