Skocz do zawartości

Kilka dobrych stron

mpe

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka dobrych, mocnych stron do zaproponowania, oczekuję propozycji stron z:

- porównywalnym BL,

- dobrą pozycją w Google (preferowany top10 na pozycjonowaną frazę)

- oraz porównywalną ilością linków wychodzących.

Mile widziana podobna tematyka, choć niekoniecznie.

Wymiana na wszystkich stronach serwisu (wymiana na pojedynczej podstronie odpada).

Link może prowadzić do innej strony niż ta, na której wstawia się link (możliwa wymiana "w 3 strony").

MOJE STRONY:

www. kredytmieszkaniowy .org - BL ok. 44.000, top10 na frazę kredyt mieszkaniowy, tylko kilka linków wychodzących, PR=4

www. kontabankowe .pl - b. duży BL, 2-3 miejsce w google na frazę konta bankowe, strona w sieci od ok. 4 lat

mieszkania .gpv .pl - BL ok. 43.000, 1 miejsce w google na frazę kupno mieszkania, PR=4

www. euro2012 .gpv .pl - BL. ok. 25.000, top10 na frazę Euro 2012, mało linków wych.

www. doda .gpv .pl - BL ok. 15.000, czołówka w google na różne frazy związane z Dodą (teledyski dody, zdjęcia dody, doda zdjęcia, doda teksty, itp.), mało linków

Oferty TYLKO NA MAILA: konta (at) kontabankowe.pl

(skrzynka PW szybko mi się zapycha)

Proszę o wskazywanie, z którą z moich stron chcesz się wymienić.

Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności