Skocz do zawartości

[Scuttle] Jaki serwer?

Rzezniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Na jakich serwerach/hostingach nie macie problemów z działaniem Scuttle? A na jakich występują problemy?

Ja na lh.pl nie mogę sprawić żeby ten skrypt działał. Są tam problemy ze slashem. Admin też nie mógł pomóc w żaden sposób.

Na neteasy teraz testuję, ale na razie mam negatywną opinię - napiszę później jak się skończyło.

netarteria.pl - ze scuttle żadnych problemów, ze stabilnością serwera od czasu do czasu ;)

Ja tam nie mam problemów z niczym. Na jakim hoscie u nich stoisz?

netarteria.pl - konto ponad rok - parę porządnych padów, raz przywracali dane - rozwaliło mi subdomeny i bazy danych trochę. Ale ostatnie 3 miesiące ok.

na11.pl - od 2 miesięcy bez problemów.

Gdzieś czytałem że na na7.pl jeśli się nie mylę klienci utracili większość danych, ale to jakiś czas temu i mam nadzieję że teraz lepiej będą dbali o bezpieczeństwo (przynajmniej tak twierdzą).

Pozdrawiam

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Jednak na neteasy działają błyskawicznie. Jeżeli ktoś tam będzie miał problem techniczny to nie należy wysyłać e-maila (bo można kilo soli zjeść), lecz należy na koncie serwera założyć Ticket i wtedy już szybko jest załatwiane.

:)

I już wgrali mi skasowany folder i scuttle śmiga, że aż huczy. To jest dobry hosting.

Na nazwa.pl mam scuttla i zainstalował się bez problemu. Jeżeli chcesz wypróbować dany serwer to zawsze masz możliwość przetestowania go tydzień czy dwa za darmo. Załóż sobie konto przetestuj i dopiero wtedy wykup miejsce na stronkę.

Wojciech Zakrzewski - remonty Warszawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności