Skocz do zawartości

[ocena]www.aukcje-info.yoyo.pl

kifi89

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Nie dawno stworzyłem serwis https://www.aukcje-info.yoyo.pl Tematyka to aukcje internetowe itp. Prosiłbym o ocenę mojej twórczości:P Mile widziane były by jakieś sugestie

porady itp.;) Prosiłbym również o wyrozumiałość ponieważ jest to moja pierwsza strona i nie mam praktycznie żadnego doświadczenia. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

PS. Zależało mi na prostocie i przejrzystości serwisu.

Pozdrawiam!

No niestety - przyszłości ten serwis nie ma. Użytkowników tez nie zdobędzie, bo niby po co ktos miałby z tej strony skorzystać.

Jedynie autor serwisu skorzysta (zbieranie doświadczenia w tworzeniu stron).

kifi89 jak na pierwszą stronę to w cale nie jest źle. Widziałem strony robione za pieniądze które były gorsze. Ale zasadnicze pytanie co chcesz taką stroną osiągnąć ? I tu się z kolegami zgodzę brak pomysłu na sam serwis wykonanie tu jest mało istotne.

A poza tym miszmasz w menu natkane reklam i dodaj odstęp między tekstem a prawą ramką(linią).

Biały pasek na samej górze chyba nie potrzebny. Wywalił bym z linków słowo index

Aukcje to zła tematyka. Nie ma sensu. Na rynku są takie molochy, że ich nie przeskoczysz. Byś musiał wydać dziesiątki tysięcy złotych żeby ich przeskoczyć - a i tak nie wiem czy by to starczyło. Pomyśl o innej tematyce, bo co Ci ze stronki której nikt nie będzie odwiedzał?

Dzięki za uwagi. W sumie nie wiem czemu wybrałem ten temat....

Jeszcze nie dawno nie wiedziałem, że z takim hasłem będzie tak ciężko:/

Podajcie jakieś ciekawe tematy, które ktoś taki jak ja (bez kupy pieniędzy) mógłby pozycjonować.

Z drugiej strony szkoda mi tej obecnej strony i nie chce zaczynać od początku...

Jak ją wykorzystać?? Czy do czegoś się przyda? Czy po prostu ją usunąć, zapomnieć:)

Pozdrowienia:)

kifi89 może chcesz mi zaplecze robić ? ;)

Napisz coś więcej. W jaki sposób itp. Wiesz nie jestem w tym zbytnio obeznany...

Jak ją wykorzystać??

Wrzuć ją na zaplecze. Co do wyboru tematyki to wybierz taką którą uwielbiasz, a później zastanów się jak możesz na niej zarobić. Jak tematykę będziesz lubił to i stronkę z pasją będziesz tworzył zwiększając szansę na sukces.

;)

Tez tak właśnie myślałem z tym zapleczem. Tylko żeby coś z tego było to podejrzewam, że tą stronę o

aukcjach też muszę w jakiś sposób wypromować bo inaczej te linki nie będą miały żadnej wartości...

Czy użycie jakiegoś systemu linków wchodzi w grę? Nie wiem czy to by tylko nie zaszkodziło i czy nie jest jeszcze za wcześnie... Jeżeli tak to jaki system polecacie?

A tematy które naprawdę mnie interesują to np. samochody i II wojna światowa.

Myślicie, że te hasła są łatwiejsze do pozycjonowania? No i czy nie jest zbyt ogólnie.

Nie lepiej jest jakieś konkretne dziedziny np. tuning mechaniczny (bardziej sprecyzowane).

wybierz sobie nisze :-)

jest dużo ich, łatwo złapać pierwszych odwiedzających, bo nie ma konkurencji ( jest ona znikoma ). Jest dużo dziedzin życiowych, słów które używa się nacodzień i szuka w internecie a nie ma stron, które skupiały by te informacje :)

Pomyśl poszukaj, i sprawdź się.

Na peirwsze efekty trzeba czekać a na początku te czekanie jest najgorsze więc polecam uzbrojenie się w cierpliwość

Powodzenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności