Skocz do zawartości

Jak wydłubać hasło do sieci bezprzewodowej ?

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś może zna jakiś prosty sposób na wydłubanie z windowsa XP hasła do siebi bezprzewodowej ?

Niestety jest weekend i admin jest nieosągalny ;) do poniedziałku.

Mam komputer który łaczy się z siecią bezprzewodową WI FI ale nie mam hasła do tej sieci bo zapomniałem.

Rozumiem że masz windowsa na którym działa sieć WiFi i masz tam "zagwiazdkowane" hasło, jeśli tak to ściągnij sobie taki mały program Pwshow https://www.google.pl/search?hl=pl&q=Pw...+Google&lr=

Tak mam windowsa i che z niego wydobyć hasło.

Ten program zadziała tylko na niektórych programach , tą metodą sie nie udaje ;)

Windows jak wyświetla gwiazdki hasła to wyświetla ich mniej niż byla długość klucza ;)

(to tak aby nie było wiadomo ile znaków miało hasło, bo to też jest dość ważna informacja)

Co do metody z czasopisma hacking to widziałem to ale na chwile obecną aż tak nie jestem zdesperowany aby włamywać sie do własnej sieci i łamać klucze.

A tego co znalazłem to jest Wireless WEP Key Password Spy , ale 50$

nie zawsze można dostać sie do access point-a :) - to odnośnie tego co napisał ExPloiT

A rozwiązanie to taki mały program do odzyskiwanie hasła WI FI , odzyskiwanie hasła WEP , odzyskiwanie hasła do sieci bezprzewodowej:

https://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_view.html

Warto też zobaczyć inne małe programy na tej stronie ;) Małe jest piękne

A tak przy okazji machnąłem polskie tłumaczenie do tego programu i wysłałem do autora :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności