Skocz do zawartości

Nieścisłości w statystykach

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, borykam się z następującym problemem :

przykład

Adsense pisze mi

Wyswietlen reklam : 1000

po rozwinięciu kanałów widze

kanał 1: 2500

kanał 2: 60

kanał 3: 333

Niestosuje kilku kanałów na jednej stronie ani kilku kanałów dla jednej wygenerowanej reklamy.

Gołym okiem widać, że suma kanałów to niecale 3000 a nie 1000 a tak mi adsense pisze.

Ma ktoś podobnie ?

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

No sytuacja identycznie jak u mnie. W sumie co tam zarobków sie nie traci ale CTR wyższy (a tak by spadł a i w ogólnej klasyfikacji lepsze staty) nic na to sie nie da chyba poradzić. Dziwne to troche...

Sebastian Piotrowski

Często stosuje kilka reklam na jednej stronie hmmm ale przecież oni zaliczają każdą wyświetloną więc to ma do rzeczy?

ps. odpowiedzieli mi z adsense ale kobieta to co się spodziewać. Pow ze sie dubluja jak sa np. 2 kanały na jednej stronie bla bla bla. Tylko ze mi w jednym już wychodzi że mam wiecej od ogułu więc co ma piernik do wiatraka ? ;) Eee postanowiłem olać sprawe.

pozdrawiam

Sebastian Piotrowski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności