Skocz do zawartości

Dmoz i redaktorzy ...

Pawik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam taki mały :x problem z dmoz, a może raczej z redaktorem kategorii do której chcę dodać stronę.

Niestety mimo moich kilkukrotnych starań strona którą chciałem dodać nie została przyjęta przez redaktora.

Pomijając fakt iż redaktor kategorii o którą mi chodzi ma własny komercyjny serwis akurat w tej samej kategorii, jak i podkategoriach gdzie szczególnie promuje strony swoich klientów.

Dolewając oliwy do ognia podam iż na stronach tych właśnie klientów można znaleźć coś takiego :

font size=1

span style=visibility: hidden;

href = xxx.xxx.xxx xxx

Rekord który znalazłem to 34 linki zapisane w ten sposób .

I teraz meritum : Czy i w jaki sposób można ominąć tego "redaktorka" aby można było dodać własną stronę w tym katalogu.

Pozdrawiam

Witam ponownie !!

Cos mi się jednak zdaje że temat który poruszyłem jest niewygodny, ponieważ mimo tego iż post przeczytało prawie 30 osób prócz malassa nikt mi nie odpowiedział na zadane pytanie. Nie pamiętam już w którym poście przeczytałem że jeden z kolegów na forum jest redaktorem w Dmoz. Widzę że jednak rozwiązaniem tej sytuacji bedzie próba zostania redaktorem dmoz i identyczne działanie jak tego "redaktorka" z którym mam problem ... Ci ludzie sa chyba "nietylkalni" i można jeszcze na tym nieźle zarobić.

Pozdrawiam

Znajdz tu na forum link adres forum redaktorow dmozu

Nastepnie opisz ładnie po angielsku problem ze wskazaniem dokładnym co i jak zawsze można zarzucic korupcje ale trzeba miec dowody

Grzeczny ładny post

I tyle

Troche to potrwa ale powineneś być usatysfakcjonowany

Ja jestem redaktorem tez od niedawna ale swojej strony nie dodałem jakoś mam opory etyczne

https://resource-zone.com/forum/

Dokładnie wszystko przeczytaj zanim się zarejestrujesz

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• 1 miesiąc temu...

Cos mi się jednak zdaje że temat który poruszyłem jest niewygodny... 

Widzę że jednak rozwiązaniem tej sytuacji bedzie próba zostania redaktorem dmoz i identyczne działanie jak tego "redaktorka" z którym mam problem ... Ci ludzie sa chyba "nietylkalni" i można jeszcze na tym nieźle zarobić.

Zerknij co o DMOZ juz napisano na forum. Bylem redaktorem i zrezygnowalem poniewaz nikt z kierujacych nie jest zainteresowany walka z przypadkami braku uczciwosci redaktorow DMOZ. Przeczytaj przypadek opisany w watku dostepnym pod ponizszym adresem.

https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic774.h...&highlight=dmoz

Poza tym to faktycznie zostanie redaktorem jest jedyna szansa na zaistnienie w niektorych kategoriach. I min. dlatego DMOZ wyglada jak wyglada.

Ja się akurat spotkałem z bardzo dobrym redaktorem ;) .

Pisałem o wymiane linkami, on nie dość, że się ze mną wymienił (początki mojej stronki), to jeszcze powiedział mi co mam poprawić, żeby mógł przyjąć moją stronę do mojej kategorii w dmozie (był jej redaktorem i też miał swoją strone w tej tematyce).

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności