Skocz do zawartości

Zmiany w wynikach Google - kwiecień/maj 08

Aleksi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
1,5mln to chyba fraza łatwa smile.gif bądź średnio-łatwa ale nie trudna wg mnie biggrin.gif

myślę że jak już to średnio trudne frazy są okolo 10mln, a trudne od 20mln

Zakładam sylverand że to było ironia :rolleyes:

Chyba można dopisać ile wyników ma fraza pozycjonowana przeze mnie i jakie subiektywne odczucia mam przy kopaniu jej w górę przez ostatni czas :)

Gorzej by było jakbym napisał "Fraza bardzo trudna bo ma 10mln wyników"...

Rozumiemy się :)?

Mam nadzieję,że nie mówiłeś tego naprawdę.

Przetasowania sa ogromne dzisiaj 2 moje najlepsze domeny mialy pozycje 1,2,3,4 na pozycjonowanej frazie a druga na zupelnie innym slowie miala 5-10 pozycje... lepiej wyjsc nie patrzec na to i poczekac az sie ustabilizuje wyciagnac wnioski i robic swoje...

POZDRAWIAM i oby to wszystko sie szybko ustabilizowalo

Jedni jeszcze wierzą w marketingową siłę przyciągania zielonego paska, inni kłócą się o trudność fraz, a w tak naprawdę liczy się jedynie traffic i jego konwersja na $, które można osiągnąć bez jednego i drugiego :rolleyes:

02-468x90.gif

"strona główna" - 493,000,000

"pozycjonowanie" - 73,100,000

EOF OT

no to weź wbij się chociaż top5 na "strona główna"...

ilość stron na daną fraze tworzy konkurencje, a przy tym wiekszej konkurencyjnosci google ma naprawde w czym wybierac i przebierać i na pewno przypadkowej strony nie je..nie na top10 przy 493mln wyników.

Teraz EOT

Myśl i bogać się

"strona główna" - 493,000,000

"pozycjonowanie" - 73,100,000

EOF OT

no to weź wbij się chociaż top5 na "strona główna"...

ilość stron na daną fraze tworzy konkurencje, a przy tym wiekszej konkurencyjnosci google ma naprawde w czym wybierac i przebierać i na pewno przypadkowej strony nie je..nie na top10 przy 493mln wyników.

Teraz EOT

Takich glupot juz dawno nie slyszalem, nie ilosc stron na dana fraze tworzy konkurencje tylko ilosc stron ktore sa pozycjonowane na dana fraze tworzy konkurencje. Ja na przyklad jestem pierwszy na fraze ktora ma 599,000,000 wynikow i uwazam ze jest to bardzo latwa fraza, a miejsce to osiagniete bez wielkiego wysilku, a dlaczego? Bo nikt na ta fraze nie pozycjonuje swojej strony. Dlatego skonczcie w koncu z tymi bredniami na temat oceny trudnosci frazy po ilosci zwracanych wynikow, tylko sprawdzcie sobie sile stron z TOP10 i TOP20 i bedziecie mieli jasnosc czy fraza jest latwa czy trudna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności