Skocz do zawartości

[Prywata] Jeden prosty napis we flashu

Mev

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Mam taki dziwny problem, potrzebuję jeden napis we flashu, wykonałem go sobie w programie swish - i wszystko jest super. Tylko dlaczego po wyeksportowaniu go do swf jest on do góry nogami?!

Zresztą... zobaczcie sami: https://tajny.net/flash/

Wiecie może co jest tego powodem i jak temu zaradzić?

I teraz moja prośba - czy mógłby mi ktoś wykonać ten napis z podobnym efektem na białym tle (i w takich samych wymiarach), tak aby wyświetlał się on normalnie?

Wydaje mi się, że nie jest to nic skomplikowanego dla osoby znającej flasha.

Ma to być użyte na stronie imprezy charytatywnej (strona oczywiście również wykonywana charytatywnie).

Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc :pytajnik:

Pozdrawiam,

Hubert

Z tego, co się orientuję, to jest zabezpieczenie Swish'a przed nielicencjonowanym użytkowaniem programu :pytajnik:

Ale to trial jest :) Wydawało mi się, że w przypadku triala ma on pełną funkcjonalność dopóki nie minie jakiś tam określony czas. A tu lipa Panie...

Pozdrawiam,

Hubert

Poradziłem już sobie :pytajnik:

Ściągnąłem najnowszego triala Swisha (wcześniej miałem jakąś starszą wersję) i jest już wszystko OK.

Dziękuję wszystkim i życzę miłego weekendu! :)

Pozdrawiam,

Hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności