Skocz do zawartości

Presell Page - Skarbnica linków w treści, Duża moc Page-Rank ;)

adsensowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Liczyłem na interesującą rozmowę o preclach, ale jak widać nie mam bardzo o czym rozmawiać z fachowcami którzy już od 3 tygodni testują precle, po prostu nie mam tyle doświadczenia.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Liczyłem na interesującą rozmowę o preclach, ale jak widać nie mam bardzo o czym rozmawiać z fachowcami którzy już od 3 tygodni testują precle, po prostu nie mam tyle doświadczenia.

No widzisz gerdi a teraz to dajesz upust nerwom, niepotrzebnie bo jeśli uważasz że ktoś się po prostu nie zna to moim zdaniem wypadało by przedstawić konstruktywną krytykę a nie tylko negować. Ja bym np bardzo chętnie posłuchał (poczytał) o testach które by pokazywały prawdziwą siłę precla, szczególnie tego niemoderowanego. Wychodzi na to, że opłaca się stawiać precle tylko i wyłącznie dla siebie bo wrzucisz w sieć moderowanego precla to jeszcze Cie przerysują na forum PiO że im się nie podoba. Kolejne moje zdanie jest takie, nie podoba się to nikt Cie nie zmusza do korzystania, tylko znów jeśli tak wszyscy zaczną robić to daleko nie zajedziemy, ale znów kto zajedzie to zajedzie... i tak można bez końca.

To sobie podyskutowałem (ze sobą). Przynajmniej oszczędziłem wam ze 3 posty o tym samym. Pzdr.

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Moc precla nie zależy od tego, czy jest moderowany czy nie, tylko od tego jak jest podlinkowany.

Moderować też można różnie.

Właściciel tego precelka chwali się szybkością indeksacji wpisów. Gdyby jednak znał komendę site nie byłby już taki zachwycony.

mmarek, bo ostatnio to jest takie 'trendy' i 'jazzy' pochwalic sie na forum, ze wpis na preclu sie zaindeksowal w 4 minuty. Nie czujesz tego? Widocznie nie masz tak duzo doswiadczenia jak forumowicze, ktorzy postawili swojego pierwszego precla i sraja z radosci jak sie cos zaindeksuje :)

gerdi, niestety na PiO w obecnej formie na interesujace rozmowy nie ma co liczyc, to bardzo przykre. Az sie lezka kreci w oku jak sie wspomni poczatki tego forum (rok 2004 czy 2005). Zreszta wiesz o co chodzi.

Widocznie nie masz tak duzo doswiadczenia jak forumowicze, ktorzy postawili swojego pierwszego precla i sraja z radosci jak sie cos zaindeksuje ;)

Przepraszam kogo masz konkretnie na myśli ?! :) I nie życze sobie Off Topicu w tym temacie. Nie umiecie czytać tytułu ? I pisać na temat ...

Na początek polecam TO

Ciebie na przyklad. A zyczyc to sobie wiele mozesz.

Skasowales juz na swoim preclu artykul, ktory ukradles, dzieciaku?

Hahaha :) Widze, że Twoja inteligencja jest powyżej poziomu ^^ Posłuchaj samego siebie ... O jaki niby artykuł Ci chodzi ? Bo nie kojarze ... czy to też sobie wymyśliłeś, bo miałeś zbyt mało argumentów ? Odpisz na pw i nie rób mi śmietnika w tym temacie ... Zamieścić screny kto zamieszczał artykuły, wszyscy Cie wtedy wyśmieją ... ?

Na początek polecam TO

Jak my mamy słuchać Ciebie skoro Ty nie słuchasz innych :) Do precli dodaje odkąd się pojawiły, jednak było to zwyczajne dodawanie a moje obserwacje były jedynie pobiezne.

Od 3 tygodni przygotowuje artykuł odnoście precli i ich jakości i w tym celu od 3tygodni porównuje moc linkowania 2 stron na wp, na 2 frazy linkując tylko i wyłącznie z precli. Z tym że jedną z moderowancyh, drugą nie.

Po 3 tyg wyniki strony z linkami z moderowanego precla są duże lepsze niż tej drugiej. Zobaczymy za jakiś czas.

Więc proszę Cię czytaj ze zrozumieniem i myśl co się wokół ciebie dzieje, bo wątpie zeby tobie się kiedys chciało wykonywać takie testy. Miałem je zachować dla siebie i swojego biznesu jednak udostępnie aby tacy pewni siebie jak ty mogli sobie przemyślec swoje zadufanie.

Widzisz ilgesu , ale to tak już będzie starzy forumowicze nawet jeżeli nie mają racji to i tak będą popierali siebie nawzajem aby nie wyjść na "****" . Wiesz o co chodzi. :) . Po prostu zazdroszczą tym których precle i nie tylko te uważane są za wartościowe a sami żyją w świecie spamu bo tak dla nich wygodniej. :blink:

zajebioza.com/2008/05/mieszkania-w-krakowie-%e2%80%93-analiza-cen/
O ten ukradziony artykul chodzi.

PS. Ja jeden swoj art wstawilem u Ciebie, ale jak zobaczylem, ze lubisz krasc, to bezzwlocznie usunalem ten wpis.

PPS. Uwazam, ze niewiele jest osob na tym forum, ktore moga mnie wysmiac. Jesli ktos taki tutaj jest, to zapewne z tej mlodszej czesci, ktora robi z PiO forum dla gimnazjalistow.

zajebioza.com/2008/05/mieszkania-w-krakowie-%e2%80%93-analiza-cen/
O ten ukradziony artykul chodzi.

PS. Ja jeden swoj art wstawilem u Ciebie, ale jak zobaczylem, ze lubisz krasc, to bezzwlocznie usunalem ten wpis.

PPS. Uwazam, ze niewiele jest osob na tym forum, ktore moga mnie wysmiac. Jesli ktos taki tutaj jest, to zapewne z tej mlodszej czesci, ktora robi z PiO forum dla gimnazjalistow.

Wypraszam sobie " Gimnazjalistów" Może poprosisz o scren dowodu osobistego :blink: . Najpierw popatrz.

lol.JPG

Widzisz kto wstawił artykuł ! A sprawdzając czy jest unikalny nie był jeszcze nigdzie zaindeksowany więc zaakceptowałem ... a email tego gościa co to zamieścił : [Na-zyczenie-usunalem]@nordic-house.pl :)

Także następnym razem zapytaj zanim coś powiesz.

Na początek polecam TO

Mnie nie interesuje kto napisal ten artykul i na ilu preclach zamiescil. Jesli jednak nie spelnia Twoich wymogow, gimnazjalisto, to usun ten wpis, a nie usuwaj linki. W obecnej sytuacji jestes zlodziejem, koniec i kropka. A dowod osobisty gimnazjalista tez moze miec.

PS. Chyba nikt nie upowaznil Ciebie do upubliczniania adresu e-mail osoby, ktora artykul zamiescila.

Wyjdź ... :) Szkoda mi już się zrobiło Ciebie i Twoich śmiesznych wymówek. Twój poziom inteligencji w stosunku do wieku nie jest chyba za wysoki. Nikt Cie nie prosił żebyś udzielał się w tym temacie postami nic nie wnoszącymi...

koniec i kropka

Nie pójde do przedszkola koniec i kropka... Pozdrawiam za bogate słownictwo.

Na początek polecam TO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności