Skocz do zawartości

Presell Page - Skarbnica linków w treści, Duża moc Page-Rank ;)

adsensowicz

Rekomendowane odpowiedzi

proponuje zakończyć te przepychanki i wieczne podbijanie tematu - mam takie wrażenie, że zajebioza.com osiąga efekt "nie ważne jak, byle mówili" - tak więc skończcie, albo wymieńcie GG lub mailami i tam kontynuujcie, bo to o czym piszecie dzieje od zawsze i bedzie się działo, tylko teraz bierzecie to wszystko do siebie personalnie.

po edycji: i mam nadzieję, że to ostatnie podbicie tego tematu :)

Wybierając się po prezenty, zawsze natrafiasz na dylemat co kupić na prezenty dla znajomych i bliskich. Ekskluzywne prezenty z branży dom i wnętrze to najbardziej lubiane prezenty ślubne. A jak wiemy prezent ślubny sprawia zazwyczaj nam najwięcej problemów. Najczęstsze z nich to pościel, ręczniki, ale często decydujemy się na narzuty.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
proponuje zakończyć te przepychanki i wieczne podbijanie tematu - mam takie wrażenie, że zajebioza.com osiąga efekt "nie ważne jak, byle mówili" - tak więc skończcie, albo wymieńcie GG lub mailami i tam kontynuujcie, bo to o czym piszecie dzieje od zawsze i bedzie się działo, tylko teraz bierzecie to wszystko do siebie personalnie.

po edycji: i mam nadzieję, że to ostatnie podbicie tego tematu :)

Wkońcu ktoś mnie poparł w tym, że o takich rzeczach powino pisać sie na pw. I nie robić śmietnika...

Na początek polecam TO

adsensowicz nikt nie ma pretensji że masz nowego precla dbaj o niego i chwała Ci za to

Rozwijaj indeksuj, dbaj tylko nie kradnij postów. Tylko widzisz jak Ci powiem że mogę mieć jutro 100 nowych precli to mnie wyśmiejesz.

Naucz się szacunku do innych, to nie chodzi o to że ktoś chce Ci zrobić na złość, chodzi o to że za kilka misięcy Twój precel może przestać istnieć, więc po co taka pompa Ja mam precla !!

Stwórz jednego kup domenkę i pielęgnuj zwróci ci się, użytkownicy skorzystają i Ty.

[edit]

I właśnie takim tematami osoby które mają coś do powiedzenia tracą wiarę w chęć wypowiadania się, są zakrzyczane przez nowych może mniej doświadczonych userów i tracą chęć pisania interesujących artów

A później pytanie : A co to jest BL ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Witam ! Wstrzymałem akceptację postów do jutra ponieważ miałem chwilowe problemy z bazą danych ;) Na szczęście codziennie robiłem export. Jutro powinno już być wszystko dobrze, łącznie z grafiką...

adsensowicz, nie traktuj tego forum jako bloga "Z życia zajebioza.com" bo nie musisz informować wszystkich co się dzieje i co będzie się działo w najbliższe dni na Twoim precelku. Najlepiej po prostu to rób, a zostanie to docenione.

Wyobraź sobie, że każdy kto jest na tym forum ma od kilku do kilkuset precli, i teraz gdyby każdy chciał tak jak Ty dzielić się tym co się na tych preclach dzieje, to na forum zrobiłby się jeden wielki bałagan.

Twoje posty o tym ,że zajebioza to, zajebioza tamto, że dzisiaj to 3 a wczoraj to 4 minuty do indeksacji, a przedwczoraj pierdnęła, zaczynają być na granicy spamu - robisz wszystko żeby wątek był jak najwyżej i promujesz stopką zajebiozę. Przestań to robić !

Wybierając się po prezenty, zawsze natrafiasz na dylemat co kupić na prezenty dla znajomych i bliskich. Ekskluzywne prezenty z branży dom i wnętrze to najbardziej lubiane prezenty ślubne. A jak wiemy prezent ślubny sprawia zazwyczaj nam najwięcej problemów. Najczęstsze z nich to pościel, ręczniki, ale często decydujemy się na narzuty.

Ponieważ jest to poważne podobno forum o pozycjonowaniu, nie bardzo rozumiem czemu tak się podniecacie, i traktujecie jako wyznacznik czas zaindeksowania artykułu przez Google, od jego publikacji :)

Jak wiadomo Wordpress ma domyśle włączoną opcję pingowania, co powoduje, że nawet na zaniedbanym preclu, artykul jest natychmiast indeksowany, zazwyczaj nie przekracza to 30 minut. Odpowiedźcie sobie teraz na pytane, dlaczego później nie linkowane artykuły tak szybko wypadają z indeksu :jezyk1:

Rozumiem że reklama dźwignią handlu, jednak nie wprowadzajcie może w błąd początkujących pozycjonerów, że czas indeksacji jest wyznacznikiem wartościowości precla.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Artykuły rozumiem przed publikacją są moderowane przez admina?

A.. i ładny lay :)

Tak, oczywiście są moderowane.

jaclaw, a musisz podbijac temat dotyczacy tego zalosnego zlodziejskiego precla? Juz to wczesniej Aleksi napisal, ze albo wlasciciel precla albo ktos inny na chama podbija ten wątek.

Możesz mówić tak dziecko o swoim Preclu, jeżeli nie trzymasz tam poziomu to twoja sprawa. A ten temat jest po to, aby ludzie wypowiadali się właśnie o tym preclu i nikt mi tego nie zabroni.

Na początek polecam TO

Uwaga z dniem dzisiejszym za dodanie wpisu trzeba zapłacić kwotę 5 PLN, więcej informacji na stronie głównej

a faktury wystawiasz??

tak patrząc na 'moc' tego precla i cenę , to zastanawiam się ile powinni brać właściciele prawdziwie mocnych precli.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności