Skocz do zawartości

Presell Page - Skarbnica linków w treści, Duża moc Page-Rank ;)

adsensowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Uwaga z dniem dzisiejszym za dodanie wpisu trzeba zapłacić kwotę 5 PLN, więcej informacji na stronie głównej www.zajebioza.com . :) Dotyczy to również aktualnie 23 oczekujących wpisów.
IMHO to zły system.

Mogę dzisaj wpłacić 0,50 pln za wpis na 6 miesiący

Po 6 miesiącach mogę wplacić 1,00 pln, żeby przedłużyć na rok.

Po roku mogę zaplacić 50 pln, żeby przedłużyć na 5 lat.

Po 5-ciu latach mogę zaplacić 500 pln, żeby przedłużyć na 10 lat.

Albo inazej: po co mam płacić za coś, co na 99% i tak nie będzie za rok?

PS: Też mogę wplacić np. za 5 lat w miesięcznych ratach na FV (albo umowa zlecenia) - jeśli gwarantujesz, że precel tak długo utrzymasz.

PPS: Jęsli lepszy byłby system, że wplacę za kądego UU z tego precla np 0,02 pln, bo wtedy z dobrego precla możesz zarabiać z jednego dobre podlinkowanego wpis okolo 1200 w ciągu 5 lat.

• 6 miesięcy temu...

Kupi nową domenę, postawi wp, podepnie bazę i po kłopocie.

Ja przynajmniej tak robię. Na osiem zbanowanych wszystkie są gdzie indziej, zaindeksowane. Mocy nie maja takiej jak stare, ale z czasem nabiorą. Aha. Po przeniesieniu są tajne. ;):rolleyes:

Eksperyment Discover.pl

• 2 tygodnie później...
ogólnie szkoda preselli ;) tych szczególnie które na początek fajnie sie zapowiadały a wyszedł klops :D

Precel sam w sobie od początku był skazany na porażkę.

Są lepsze sposoby

2009-01-27_1915.png

Płatności są przeliczane na walutę lokalną według kursu z dnia przetwarzania płatności.

Zoozool - do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu, że JING nie ma czegoś do maskowania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności