Skocz do zawartości

Własny wygląd reklam AdSense

starcode

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam pytanie odnośnie AdSense. Mianowicie przeglądając logi i strony z których otrzymuje wejścia z AdWords natknąłem się na strony wyświetlające reklamy Google w swój własny sposób. To znaczy nie wyglądają one jak reklamy googla, jedyne co je zdradza to adresu URL zawierający google.

Przykładowa strona:

www.pozycjonowanie.com

Domyślam się, że coś takiego jest nielegalne (choć być może się mylę). Moje pytanie brzmi jak coś takiego uzyskać i dlaczego google nie banuje takich stron?

Pozdrawiam :)

sparks - jezeli cos wiesz, to jestes bardzo oszczędny w słowa :).

Co ma typ serwisu (czy treść jest moderowana przez admina, czy przez uzytkownikow) do sposobu wyswietlania reklam?

Załóżmy ze mam owy serwis - to gdzie sie zgłosic, aby takie reklamy u siebie umiescic?

Może źle to ująłem. Chodzi głównie o wielkość serwisu. Aby móc korzystać z API AdSense strona musi posiadać minimum 100k odwiedzin dziennie.

Pisze tyle ile wiem, a wiem niedużo bo się tym wgłębnie nie interesowałem.

:)

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności