Skocz do zawartości

Katalog stron oseo

ilgesu

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog stron internetowych https://www.okatalog.oseo.pl/ :)

Zapraszam do dodawania wpisów.

Katalog posiada 526 podkategorii więc z pewnością każdy znajdzie kategorie dla siebie.

Katalog jest moderowany i przyjmujemy tylko i wyłącznie dobre strony.

Moderacja surowa. Tylko staranne wpisy bez zbitek słów kluczowych :)

O katalog będe dbał gdyż stoi na domenie mojego bloga. Więc chcę by był czysty od spamu i zawierał informacje nie tylko dla botów a przede wszystkim był czytelny dla człowieka :)

Dlatego więc opłaca się dodawać.

Pozdrawiam.

PS katalog jest super świezy :) Został skończony kilka minut temu.

Nom, ovh muli strasznie na tanich serwerach :)

Już w indeksie, weszło naraz 200stron, ciekawe jak szybko wylecą i je przeindeksuje, bo dopiero teraz naprawiłem przepisywanie urli :)

ps markes01, jak dodajesz wpis postaraj sie zeby jakos wygladal. Opis na 3 slowa? Dziękuje postoje :) Nie postarasz sie nie dodam.

• 3 tygodnie później...

Podkategorii jest przecież 552, więc zawsze coś się znajdzie, nawet dla okien i drzwi.

Zawsze możesz dać w bardziej ogólną kategorie.

Do tej opry odrzuciłem 80% wpisów. Niestaranne wpisy i te niespełniające regulaminu wyrzucone, dlatego tylko 135 dobrych stron zostało do tej pory dodanych.

Tymczasem zapraszam do dodawania wartościowych stron. Katalog już ładnie zaindeksowany, obecnie 980 stron w indeksie.

• 8 miesięcy temu...

Ufff, zmoderowane 6k wpisów. Przez 3 miesiące nie wchodziłem tam ;)

Piszę ponieważ z tego pośpiechu odrzuciłem przypadkowo sporo wartościowych stron. Większość złych wpisów blokowałem, więc jeśli kogoś przyblokowałem a chce dodać normalny wpis to proszę tu napisać, odblokuję.

W każdym razie zapraszam do dodawania wpisów.

ps, katalog ma pr1.

Klikam "zasugeruj stronę", cos się przeładowuje, ale nic więcej sie nie dzieje, nie widać, zby strona została zaakceptowana wisi stary ekran z polami formularza...

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności