Skocz do zawartości

Nie ma go w żadnym spisie katalogów!

Presell24

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będę prosił tutaj o dodanie artykułów. Po prostu udostępniam Wam go.

Nie dodałem go do żadnego katalogu katalogów żeby miał większą moc.

Domena i hosting ważna do 2 maja 2009 r.

Będą fundusze na przedłużenie to przedłużę.

Proszę zwrócić uwagę na tytuł! Po tym rozpoznaję, że wpisy są ręczne!

Oczywiście sprawdzam dokładnie treść, pamiętaj o regulaminie!

A teraz zapraszam:

-Regulamin

-Blogasek

Nie interesuje mnie ilość, lecz unikalność.

Życzę udanej współpracy.

Pozdrawiam

Adam C.

.....

Domena i hosting ważna do 2 maja 2009 r.

Będą fundusze na przedłużenie to przedłużę.

.....

nie będzie funduszy, to wszystkie wpisy w kosmos........

Grunt to szczerość..........

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jestem szczery. Mam nadzieję, że przedłużę. Na 90% przedłużę, bo mam na tym kilka subdomen, którą szanuję.

Wodzirej na weselu? A czemu nie? - nowy wpis, który nie dostosował się do regulaminu. Jest tutaj autor? Niech poprawi wpis.

Jeżeli dodajecie nowe wpisy to proszę o PW lub notkę w tym temacie. :)

Pozdrawiam

Adam C.

Kto sie dodał? Wpisujcie miasta.

Twój post nic nie wnosi do tematu. I jest mało inteligentny. Jeżeli nie zrozumiałeś o co chodzi to wyjaśnię prościej. Jeżeli komuś zależy, aby szybciej artykuł został zaakceptowany to niech skontaktuje się ze mną. Jestem praktycznie codziennie na forum.

Pozdrawiam

Adam C.

Czy spamerek tego nie wiem, ale artykuł w stylu: www.zajebioza.com/?p=14 - z jakiegoś automatu chyba treść leci.

To jest raczej nie możliwe aby automat utworzył takiego posta ... :) Co prawda jest to już aspekt dokonany, ale posłuchajmy co ma do powiedzenia na ten temat autor treści. ;) Nie warto oskarżać kogoś o rzeczy których prawdopodobnie nie popełnił ... :P

Na początek polecam TO

Kto sie dodał? Wpisujcie miasta.

Twój post nic nie wnosi do tematu. I jest mało inteligentny. (...)

Nie masz Racji presell24, tamten post jest nad wyraz mądry i z niezwykłą inteligencją prześmiewa Twój poprzedni post, a raczej jego fragment :)

Nie wiem co w tym złego? Dużo "artykularni" jest porzuconych, bo admini po prostu olewają robotę. Jeżeli długo nie dodaję wpisu na n67.pl to po prostu napisać PW do mnie. Czy to jest coś złego? Otwarty jestem. Jak w pierwszym poście już pisałem, nie dodałem go do żadnego katalogu katalogów więc wpisów nie będzie dużo. A maksymalny czas dodania to 7 dni. Jeżeli komuś zależy na szybkim dodaniu to proszę o kontakt. Podchodzę zawsze do spraw poważnie. Proszę spojrzeć na www.podlinkuj.info - czy olałem go? Artykuły dodaję ciągle i proszę spojrzeć na unikalność. Wiem, że samemu łatwiej siebie pochwalić ale dbam o to co udostępniam komuś.

Pozdrawiam

Adam C.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności