Skocz do zawartości

Gdzie najtaniej rejestrowac domeny?

zX|studio

Rekomendowane odpowiedzi

nazwa.pl i zapominam o wszystkim. fakturki pocztą, przypomnienia mailami i pocztą. zyc nie umierać. korzystam od samego ich początku i jestem zadowolony.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja ostatnio kupiłem domene .pl w domenytanio.pl.

Co sądziecie o tej firmie?

Kupiłem w piatek dzisiaj pn prawie 8 rano jeszcze nie mam jej. zapłaciłem oczywiscie w pt przelewem z mBanku.

Czy teraz np moge sobie ja przeniesc do jakiegos innego serwisu poprzez transfer domen? Ile takowa procedura będzie trwała.?

Pozdrawiam

.. Out oF mY Mind ..

Czy teraz np moge sobie ja przeniesc do jakiegos innego serwisu poprzez transfer domen? Ile takowa procedura będzie trwała.?

Poszukaj w regulaminie, ale z tego co pamiętam, to za transfer domeny musisz zapłacić ~40zł, z domenytanio do innego rejestratora.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Ja ostatnio kupiłem domene .pl w domenytanio.pl.

Co sądziecie o tej firmie?

Kupiłem w piatek dzisiaj pn prawie 8 rano jeszcze nie mam jej. zapłaciłem oczywiscie w pt przelewem z mBanku.

Coz.. ja kupilem w superhost. Przelew poszedl jednego dnia - nastepnego mialem juz domene... Przelew nie poszedl z e-banku.

• 1 miesiąc temu...

Coz.. ja kupilem w superhost. Przelew poszedl jednego dnia - nastepnego mialem juz domene... Przelew nie poszedl z e-banku.

Ja tez ... tam kupilem, powiem tak wszystko bylo ok, szybko i sprawnie, kupowalem .net w ciagu 24h wszystko bylo ok, poza jednym przez 3 dni zmienialem dns-a, wtedy nie mieli jeszcze panelu do robienia tego samemu.

Wiecie co bylo najgorsze kiedy wchodzisz do administracji dajesz panel sterowania domeny a tam napis "usuluga bedzie dostepna w najblizszym czasie" i nic wiecej, piszesz maila do nich o zmiane dns i dostajesz mailem odpowiedz ... jaka - zmien sobie dns w panelu i tak przez 3 dni to bylo kolo 6 maili :shock:

To naprawdę piękny głaz!

Nie wiem dlaczego przedmówcy narzekają na az .pl - rejestrowałem u nich nie jedną domenę i nigdy nie miałem żadnych problemów. Rejestracja szybka, panel wygodny, chat z doradzcą spoko. Faturka przychodzi bez przeszkód. Ceny stosunkowo niskie, jak na taką firmę. Pozdrawiam

Dała matka rozum? To kombinuj.

nazwa.pl i zapominam o wszystkim. fakturki pocztą, przypomnienia mailami i pocztą. zyc nie umierać. korzystam od samego ich początku i jestem zadowolony.

Dokladnie bardzo polecam... Bardzo dobry kontakt meilowy i telefoniczny. Odpowiedza na kazde pytanie .. ze zmainami zadnych problemow - szybka rejestracja.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

dlaczego w *** az.pl zawsze sa problemy ?

a jak chciałem, przenieść do innego domenę *.com, to musiałem czekać aż skończy się termin w az mimo słania maili

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

• 1 miesiąc temu...

To ja coś od siebie w tym temacie.

Od 2 lat korzystam z rejestratordomen.pl czyli firmy Consulting Service. Mogę powiedzieć tylko tyle, że nigdy żadnych problemów nie miałem. Wszystko gra, a zarejestrowałem u nich już z 20 domen w .pl i .com.pl. Z kolei co do az.pl to przychylam się do zdania, że to pier****** obiboki. Pierwsze moje spotkanie z nimi miało miejsce jakieś 3 lata temu, kiedy wykupiłem u nich hosting i po prostu po 3 miesiącach użerania się zrezygnowałem, bo szkoda było nerwów. 1,5 roku temu zmienili serwerownie na jakąś niemiecką i niby się coś poprawiło ale obsługa nadal do xxxx. Nie ma jej kiedy jest potrzebna. Odpowiedzi od admina po kilku dniach albo po tygodniu. Żenada... Niestety jeden mój klient upiera się żeby sklep u nich prowadzić i same problemy tylko z tym mam. Pomijam fakt, że obciążenie serwera jest ogromne i często strona się nie wyświetla. NIE POLECAM AZ.PL

Co do az powiem wam tylko, że udało mi się zarejestrować domenę,której nie powinienm móc zarejestrować :> Po dniu kasa wróciła na konto, ale sama sytuacja chyba o czymś świadczy....

pozdr.

ps. Także polecam nazwa.pl aktualnie mają fajne koszulki.. Gdyby ktoś był zainteresowany: mój link referujący nazwa.pl :-)

To samo co u normanosa: jestem zadowolony z nazwa.pl - wprawdzie są tańsi rejestratorzy, ale w nazwie mam zapewnioną jakość obsługi i dostaję jeszcze konto 1GB gratis, co też swoje kosztuje.

Na maila.. żadnego innego transferu ;-")

pzodr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności