Skocz do zawartości

Gdzie najtaniej rejestrowac domeny?

zX|studio

Rekomendowane odpowiedzi

a jak chciałem, przenieść do innego domenę *.com, to musiałem czekać aż skończy się termin w az mimo słania maili

Nie wiem, jak jest w az, ale chyba transfer .com-a przed wygaśnięciem wiąże się zawsze z opłatą przedłużenia - natomiast np. .pl-ki można przenosić bez tego.

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem, czy Waszym zdaniem cena rejestracji jest najważniejsza – moim cena potem przedłużenia oraz ewentualny brak cen ukrytych – typu 40 zł za transfer do innego registera przed upływem dwóch lat – to jest kruczek na minus i temu podobne.

• 2 miesiące temu...

dodam po kilku miesiącach, że się wnerwiłem na nazwa.pl za authinfo i nowe domeny zarejestrowałem juz w az.pl poszlo szybko i sprawnie, domena po paru h juz bila widoczna i sprawna. niestety pochrzanili adresy w authinfo, w prywatnych niepoukrywali mimo zaznaczenia odpowiedniej opcji w ich panelu.

i teraz najgorsze: nie liczcie na ich support.

1. chat to jakas pkina. pisze co mi lezy na sercu, jakas pani odpisuje dzien dobry i na tym koniec. i tak w kolko. moze niech zatrudnia bota, który ma wiekszy zasób słów?

2. tzw. tickety - napisalem na wlasciwy email, dostalem potwierdzenie, ze odpisza do 10h. minely 2 dni i nic. napisalem drugi raz, z ejuz czas im sie skonczyl a mi konczy sie cierpliwosc - nic. no to hop i co 5h wysylam im maile na 2 konta.. :) biora kasę i g*** robią.

Panel rzeczywiście wporzadku i powinien wystarczyc do tego aby nigdy sie nie kontaktowac z ich obsluga. niestety jak juz zajdzie taka potrzeba to mogila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności