Skocz do zawartości

Ciągle reklamy charytatywne

nihonjin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam taki problem, że na mojej stronie (https://www.zwrzuty.pl) w jednym miejscu wyświetlane są reklamy organizacji charytatywnych. Witryna służy do ściągania z wrzuty, po wklejeniu linku do formularza i naciśnięciu na pobierz przechodzi się do następnej strony, na której wyświetlają się reklamy organizacji charytatywnych. Jeżeli jednak klikniemy w zapamiętany link, jeden z tych które są po prawej stronie, to przechodzi się do podobnej podstrony, w tym wypadku przeważnie pokazują się już reklamy sponsorowane. Jaka może być przyczyna?

Pozdrawiam

Nie wiem jaka może być przyczyna, ale rozwiązanie jest proste.

Wejdź w panel Adsense i wstaw URL strony, na której masz wyświetlające się reklamy.

Od tej pory, gdy nie będzie dostępnych reklam dla Twojej strony, wyświetlą się reklamy z innej strony.

Sprzedam vouchery Google Adwords o nominale 75 Euro (250 - 260 PLN)

w cenie 35 PLN/szt!

Data ważności voucherów: 30 Sierpień 2008

Kontakt: PW, lub luber.michal@gmail.com

Ja mam jeszcze inną teorię. Charytatywne reklamy mam na stronach, w których adresie jest identyfikator sesji (np. https://www.zwrzuty.pl/aud/file/qQaj1cYdZc/...312bba1178ffab)

Podejrzewam złą konfigurację serwera www (moja przeglądarka przyjmuje ciastka więc nie wiem czemu sesja przekazuje się po url).

• 3 tygodnie później...

Problem rozwiązany, wystarczyło dopisać kilka wyrazów związanych z treścią strony. Teraz reklamy dopasowują się do nich i już nie widuję reklam organizacji charytatywnych. Niestety ten dopisany tekst wyjątkowo mi się podoba i chciałbym zmienić kolor jego czcionki na biały i rozmiar np. na 5px, zmian chciałbym dokonać w kodzie strony a nie w pliku css. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak to zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności