Skocz do zawartości

LinkMaster - katalogowanie + monitoring pozycji w Google

qwas0987

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam już nieco bardziej dopracowany LinkMaster w najnowszej wersji 3.0. Nie jest to jeszcze perfekcja, ale też i cena nie jest wygórowana (subiektywna opinia ;) - 59 zł. Oczywiście czekam na podpowiedzi z tego forum w którym kierunku powinien być program rozwijany.

==========

LinkMaster to nie jest skrypt php, tylko aplikacja którą instalujesz na swoim komputerze.

Podstawowe funkcje programu:

1) W pełni parametryzowany sposób automatycznego dodawania do katalogów. Można ustawić:

a. ilość dziennych wpisów Twojej strony do katalogów

b. ilość wpisów dokonywanych w ramach jednego katalogu

c. tytuły jakie będą wstawiane (dowolna ilość)

d. opisy jakie będą wstawiane (dowolna ilość)

e. słowa kluczowe (dowolne ilość)

f. kategorie i podkategorie do jakich ma być dodawana strona

2) Generowanie tytułów, opisów i słów kluczowych w sposób losowy, również z uwzględnieniem priorytetów

3) Możliwość generowania opisu wg losowo dobranych zdań

4) Uruchamianie automatyczne o podanej godzinie

5) Uruchamianie ręczne ze śledzeniem procesu dodawania na ekranie programu

6) Raport z procesu dodawania w formacie HTML:

a. raport za dowolny dzień

b. możliwość ograniczenia raportu do udanych wpisów

c. bezpośrednie linki do katalogów (łatwa możliwość sprawdzenia wpisu)

d. podgląd strony jaka pojawiła się po próbie dodania wpisu do katalogu

7) Monitorowanie pozycji strony w Google na wybrane słowa kluczowe (prezentacja w postaci raportu)

8) Automatyczna aktualizacja plików programu oraz baz danych

Szczegółowy opis i zdjęcia ekranów tutaj:

LinkMaster - robot do pozycjonowania

===============

Przy dodawaniu do katalogów obciązenie procesora jest maksymalnie do 15%. Jedyne zwiększone zapotrzebowanie na procesor i dostęp do dysku jest podczas generowania bazy linków do formularzy katalogów. Przyznaję, że czasami to trwa długo, ale robi się to jeden raz dla strony/stron.

Aktualizacje są darmowe. Jakiej wersji używasz? Testowałem dosyć intensywnie 3.0 i nie zauważyłem dużego zapotrzebowania na RAM, zachowywał się stabilnie.

Prawde mówiąc płacenie za wersję demo i czekanie na list to troche zniechęca. Z tego co widzę program waży 500MB (co w nim siedzi? :)) to nie jest aż tak dużo, można to bez problemu udostępnić w sieci torrent. Chciałbym zapoznać się z programem zanim go zakupie.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Aktualizacje są darmowe. Jakiej wersji używasz? Testowałem dosyć intensywnie 3.0 i nie zauważyłem dużego zapotrzebowania na RAM, zachowywał się stabilnie.

Ja uzywam wersji 2.3 i od początku mam z nią problemy, obecnie już nie da się go używać wcale - przy starcie zawiesza się na geberowniu linków i nawet po kilunastu godzinach nic się nie dzieje poza bardzo dużym obciążeniem kompa......

Nawet skontaktowałem się z autorem softu i wysłałem mu link do spakowanej bazy oraz log systemowy ale jak na razie jest cisza....

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności