Skocz do zawartości

blogi na blogger jak indeksowac

lukaszzzz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

witam po przerwie :)

blog zaindeksowal sie mial nawet kilka podstron w indeksie ale teraz znowu siedzi tylko strona glowna wrocila, ktos wie dlaczego ?

znajomy mi mowil ze cos jest na blogerze ze google samo zaindeksuje bloga tylko trzeba cos zrobic jakis warunek o ktorym ja niemam pojecia , i nie jest to linkowanie czy pingowanie, ktos cos o tym wie ?

bo takto troche zle produkuje sie na blogu a odwiedzajacych niema i niema

to normalne okresowe wahania site... warunek to częsta aktualizacja :)

A jak G reaguje na stronki postawione na WordPress? Chodzi mi o to, że użyłem go jako szablonu, teraz dodaje wpisy tak jak mam czas, ale kiedyś tam przestanę. Teraz indeksuje się bardzo szybko, ale co będzie jak przestanę dodawać?

Jakiś czas temu (ok 6 tygodni) zrobiłem pseudo test (powtórzyłem do dla pewności 2x).

Postawiłem 2 blogi na G. i jeden na Wordpress'ie.

Żeby było śmieszniej - żadnego z nich nie linkowałem.

Rezultaty - worprs. zaindeksowany po 5 dniach.

G. do dzisiaj nie są widoczne.

PS. Content był porównywalny.

Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. 

• 2 lata później...

Super, cieszymy się. A teraz popatrz sprzed jakiego czasu bezsensownie odkopałeś temat...

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności