Skocz do zawartości

Polecenie link:www.domena.pl a rzeczywiste linki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od miesiąca dzień w dzień dodaję swoją stronę do katalogów, dodałem ją do około 300 katalogów bo dziennie dodaje do 10. Dodawałem do katalogów bez linków zwrotnych. Pozycja strony trochę poszła w górę, ale to w sumie nie wiele mi dało bo bycie na 70 stronie a 15 nie wiele zmienia :)

Gdy wpiszę adres swojej strony w Google, Google znajduje ponad 400 stron na których występuje mój adres strony (w tym wiele katalogów) ale gdy wpiszę link:adresstrony.pl lub z www wyników jest... zero :(

Co robić? Czy google nie zindeksowało tych linków?

BTW. Czy warto dodawać strony do katalogów z linkami zwrotnymi?

Pozdrawiam

To wcale nie znaczy że google nie liczy tych linków. Ta komenda nie podaje rzeczywistej liczby linków prowadzących do domeny.

A skoro pozycja rośnie to znaczy, że bierze je pod uwagę.

Co do dodawania do katalogów z linkami zwrotnymi to moim zdaniem nie warto.

• 2 tygodnie później...

Bylo to na tym forum tysiące razy, komenda link: w Google nie działa, lub też pokazuje z kosmosu kilka wyników i tyle. Jeżeli chcemy sprawdzić nasze linki zwrotne, używamy komendy link: w wyszukiwarce Yahoo.

Jeżeli chcesz aby mieć dane, które z linków sa brane pod uwagę przez Google, musisz zbudować mapę witryny, dodać do "Google - narzędzia dla webmasterów" https://www.google.com/webmasters/tools/ i cierpliwie czekać na wyniki.

Internetowa galeria fotografii turystycznej z różnych zakątków Polski

Tanie telefony komórkowe w sklepie Orange

Dziel się z innymi ciekawymi informacjami internetowymi za pośrednictwem serwisu społecznościowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności