Skocz do zawartości

pozycjonowanie - od a do z

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Moje pierwsze zapytanie na tym forum: Jakie polecacie książki, arty, może miejsca w sieci solidnie i kompleksowo uczace pozycjonowania i zawierające aktualne info zgodne z trendami światowymi?

Lubie czerpać wiedzę z profesjonalnych źródeł, dlatego będę dźwięczny za ciekawe pozycje ;)

pozdrooo

tutaj to warto śledzić tematy - rzeczywiście to fakt, ale żeby nadrobić to czego nie wiesz to musisz wszystko poczytać tutaj - odrzucić 60% a resztę sobie zostawić w pamięci i masz wszystko w jednym miejscu.

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

ja czytałem sensowną pozycję Shari Thurow "Pozycjonowanie w wyszukiwarkach internetowych" - wprawdzie więcej tam o optymalizacji witryn tak aby były lepsze pod kątem wyszukiwarek niż o ich pozycjonowaniu ale uważam ją za dobrą.

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Tez czytalem Shari Thurow "Pozycjonowanie w wyszukiwarkach internetowych" i bardzo polecam.

Nie jest to ksiazka ktora uczy spamu ... uczy podejscia do web promotingu.

Po przeczytaniu tej ksiazki zrobilem serwis ktory zajal 13 miejsce na ponad 12,000,000 wynikow (Google) przy zapytaniu "property developers"!

Polecam

Po przeczytaniu tej ksiazki zrobilem serwis ktory zajal 13 miejsce na ponad 12,000,000 wynikow (Google) przy zapytaniu "property developers"!

Tak patrząc tylko po linkach to nie jest tak ciężko się dobić do pierwszej 10 :)

...

zajal 13 miejsce na ponad 12,000,000 wynikow (Google)

ech :) ja mam ambicje wskoczyć do 1szej 10tki na 40.000.000 wyników ale przeczytanie książki nic nie da, tu trzeba czasu pracy i kasy 8)

za jakieś 14 miesięcy może sie wdrapie :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jest jeszcze jedno forum podobne do tego, choc moze nie tak do konca. W kazdym badz razie, MODzi z tamtego forum to juz kompletna parodia. Ogolnie, na 10 napisanych tematów, 9 usuwaja bo nie sa zgodne z Regulaminem, np.: chcesz wymienic sie linkiem, daj [wymiana], nie dasz ? Wylot...

Co do informacji o pozycjonowaniu, to forum jest pieknym kompendium wiedzy, noi fajna atmosfera...nie wiesz, pytasz, dostajesz odpowiedz.

Tak 3 mac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności