Skocz do zawartości

problem z adsense

Inx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a co wy sprawdzacie xx razy dzienne adsense?:> wystarczy rano po 9 wejśc i zobaczyc za ubiegły dzien:P

Ja mam zainstalowany dodatek Adsense Notifier. Nie muszę sprawdzać bo mi na bieżąco pokazuje statystyki :)

juz mam odp..

gdy sie loguje...

Przepraszamy ale Twoje zapytanie przypomina automatyczne żądania generowane przez wirusy komputerowe lub aplikacje typu spyware. W trosce o bezpieczeństwo użytkowników nie możemy go zrealizować.

Dostęp odzyskasz najszybciej, jak będzie to możliwe, więc ponów próbę wkrótce. Jeśli podejrzewasz, że Twój komputer lub Twoja sieć zostały zainfekowane, skorzystaj z programu antywirusowego lub programu usuwającego szpiegujące oprogramowanie, aby usunąć wirusy lub takie oprogramowanie z Twojego komputera.

Jeśli błąd będzie się powtarzał, problem można rozwiązać, usuwając plik cookie Google, a następnie ponownie odwiedzając witrynę Google. Aby uzyskać instrukcje dotyczące określonej przeglądarki, należy skontaktować się z działem pomocy technicznej online jej producenta.

Jeśli problem dotyczy całej sieci, więcej informacji można uzyskać w Centrum pomocy wyszukiwarki Google.

Przepraszamy za niedogodności i mamy nadzieję, że ponownie skorzystasz z wyszukiwarki Google.

pomocy

Inx też miałem podobne problemy. Doszedłem do wniosku, że to przez plugin SeoQuake do firefoxa. Bardzo dużo zapytań do Googla robił podczas wyszukiwania czegoś sprawdzał PR SITE itp każdej z 10 stron. Wyłączyłem to i po jakimś czasie wszystko wróciło do normy i nie ma problemu.

Również zauważyłem spadek, głównie wczoraj, dziś już troszkę lepiej, ale jeszcze nie norma.

Spadło wyraźnie CTR i wszystko co z nim związane. Ilość wyświetleń też dostrzegalnie mniejsza, ale to mogło być z nieadsensowych powodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności