Skocz do zawartości

Pozycjonowane i pozycjonujace w jednym koncie Google

Aleksi

Rekomendowane odpowiedzi

hmm a jakie jest wasze zdanie odnosnie tego samego konta adsense na zapleczu jak i stronie pozycjonowanej? wlasnie szukam info o tym ale jedyne sensowne co znalazlem to ten temat :angry:

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Raz usunąłem stronę z GWC i spadł mi znacząco site (ok. 700%)

:angry: Ktoś się tutaj na procentach nie zna. Z tego wynika że masz teraz site poniżej zera, hmm ciekawe, pitagoras sie nowy szykuje :P

Jakby tak google wszystko chciało kontrolować, to by chyba musieli na swoje serwery kupić wyspe na antarktydzie...

Ja umieszczam tylko na stronach, które mogą wygenerować jakiś dochód. I nigdy na spamach i jakiś innych podejrzanych.

Nie, to nie beda spamy, ale skoro widze ze frazy sa latwe gdyz przy stronie od roku tylko w kilku katalogach (wg. yahoo 26 linkow) i zajmujac miejsca na 2-4 stronie (a w top10 sa 3-4 strony katalogow) to zastanawialem sie czy na samych silnych preclach i katalogach nie bylbym w stanie obsadzic 5 miejsc z zakresu 10-20 zapleczowkami, ktore lacznie jakis ruch przeciez beda mialy.

no i skoro na nich byly linki tylko do jednej strony, i na dodatek na kazdej zapleczowce to samo konto adsense co pozycjonowanej to czy nie dostalbym bana...

tak wiec jak sadzi reszta czytajacych ten watek? :angry:

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Raz usunąłem stronę z GWC i spadł mi znacząco site (ok. 700%)

:) Ktoś się tutaj na procentach nie zna. Z tego wynika że masz teraz site poniżej zera, hmm ciekawe, pitagoras sie nowy szykuje ;)

[...]

Jeśli nie wnosisz nic ciekawego do tematu (jak zwykle) to zamilcz. Chodziło mi o 70%

pozdro ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności