Skocz do zawartości

Portal komputerowy, 10 miesięcy- 200k U

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

sprawuję opiekę nad pewnym portalem komputerowuym, jak napisałem w tytule , przez okoko 10 miesięcy istnienia w sieci posiada 200k unikalnych. Na razie na stronie znajdują się jedynie reklamy google ( opiekę nad stroną przejąłem stosunkowo niedawno, muszę odpowiednio zoptymalizować reklamy itd). Prócz reklam google prowadzona była wymiana linków między tematycznie podobnymi serwisami i banner ceneo (ileś tam groszy za klika). Planuję podnieść nieco zarobiki serwisu, chcę wprowadzić coś nowego i zastanawiam się, co to moze być :) BTW, strona posiada pr 2, więc średnio. Poprzeglądałem nieco oferty PP z branży komputerowej, 80% odrzuciłem na starcie ze względu na niską prowizję, 2% i szybko kasowane cookies. Zainteresowalem się nieco https://www.escpartners.pl/onas.php . Czy możecie jeszce coś polecić, doradzić? :)

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Witam,

teraz przypomniałem sobie o wątku :)

Fakt, ze zawyża, ale ostatnio potrzebowałem wyciągi ze statystyk serwera, liczba unikalnych nie wynosi 200k, ale ~150k, wszystko oparte na statsach by webd.pl a takze jakims statystykom, które kiedys kumpel założył.

;)

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

W Alexa jest na 1648670 miejscu...

I coś mi się zdaje, że wykonałeś

<?php
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."settings SET counter='227642'");
?>

na dodatkowych podstronach...

Hmm, ja nic nie wykonywałem. Na portalu jestem od początku, kolega zainstalował darmową templatkę, którą ostatnio przerobiliśmy. Jakiś czas temu zaoferowałem się, ze moge zajać sie pozycjonowaniem itd, dodawaniem do precli etc, a licznik pochodzi z templatki php fusion. Jak liczy tak liczy, nikt do tego nie ingerował....

Licznik php-fusiona jest marny i liczy wejscia wszystkiego. tj. robotów których wchodzi kikadziesiąt dziennie na twoja strone.

A co do statystyk założ sobie na www.stat.pl lub www.stat.4u.pl - są to najbardziej żetelne statystyki.

200k na 10 miesiecy ? w 10 miesiecy to ja robie 2 000 000. - > i tu przyklad jak wygladaja takie staty: www.stat.4u.pl/?uua

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

w 10 miesiecy to ja robie 2 000 000.

Kolego możesz robić i miliard , mnie to nie obchodzi, a co do statystyk , to wiem jak ich używać.

Stat 4u akurat używałem, do uczcziwie naliczających bym ich nie zaliczył, przekłamania z województw z jakich wchodzi dana osoba, częste nie naliczanie statsów.

Widzę, że odpowiedzi, które miały paść, już padły.

Proszę moda o zamknięcie tematu , nieaktualne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności