Skocz do zawartości

Koniec ery wikipedii ;)?

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

Na ta chwile wyglada na to, ze u mnie polecialo kilkanascie katalogow szook'a, wszystkie w estetycznej i unikalnej dla siebie templatce i wszystkie w indeksie po ok. 10-20k podstron i kilka dmozow rowniez od dluzszego czasu w indeksie z calkiem niemalym site :) Z tego co widze, to leca po wszystkich subdomenach w obrebie wykrytego adresu; w moim przypadku bylo to kilka domen i wszystko co sie nie nadawalo zostalo wyciete.

No to weekend z glowy ;)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Na domenach wikipedie nie dostały bana, a na subdomenie tak - tak jest u mnie.

Mich@ł - a ty miałeś na domenach / subdomenach swoje wiki? Czy jak?

U mnie bez roznicy, polecialo to co sie nie nadawalo bez wzgledu domena czy sub*.

Taka ciekawostka - poleciala nawet domenka oparta na programie partnerskim yoyopartner.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

kopię youtube? bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałem więc może byłby jakiś unikalny kontent

kopia youtube jako unikalny content :>

Od jakiegoś roku obserwuję różne odmiany tego typu skryptów.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności