Skocz do zawartości

Co Radzicie

marcinns

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie dotyczące mojej strony (betat-home.info) - mianowicie chodzi mi o wypozycjonowanie tej strony, lecz cała zabawa z tym

pozycjonowaniem zaczyna się od tego ze strona jest bardzo uboga w treść, wiem ze ma to duze znaczenie przy pozycjonowaniu. Jednak jak

zaobserwowałem, niektóre podobne strony (też mają mało treści) są dość wysoko wyświetlane przez google, np. na fraze betathome strona

https://www.betathome.info/ jest bardzo wysoko . I nie wiem w tym momęcie na co postawić tzn. bardziej rozbudować strone pod względem

terści czy wykupić płatne linki na stronach o wysoki PR a może jeszcze coś innego... Jeżeli ktoś może mi na ten temat powiedziec coś

wiecej to bardzo prosze. :)

Pozdrawiam

Czy ciężko tak napisać kilkadziesiąt tekstów ? Jeżeli naprawdę nie masz czasu , lub nie potrafisz

czegoś sensownego sklecić to zleć to komuś. Na naszym forum jest wiele osób które nawet za

kilka złotych napiszą Ci artykuł 1000 znaków. Zamiast zadawać takie pytania , weź się do roboty ,

skończ teksty i zacznij porządnie linkować tą stronę. Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam

Popularność zdrowych produktów zyskuje u Polaków, przede wszystkim olej kokosowy oraz chlorek magnezu sześciowodny robią furorę.  

Generalnie rynek jest juz bardzo mocno nasycony tą tematyką a stron o tematyce bukmacherskiej jest dziesiątki tysięcy - nieliczne zarabiają. Mysle ze bedzie ciezko osiagnac zadowalajace rezultaty, sam próbowałem ponad dwa lata temu ale odpusciłem bo sie nie oplacalo :) Na zarobki z programu partnerskiego bet -at - home nie licz, generalnie zarobić mogą tylko wartosciowe serwisy tematyczne, ktore cieszą sie popularnoscia np portale sportowe a takie stronki tylko dla reklam sa nie warte zachodu.

Pozdr

Paweł

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Na naszym forum jest wiele osób które nawet za

kilka złotych napiszą Ci artykuł 1000 znaków.

1000 znaków to strasznie mało...

Na stronie powinno być z 3tys. żeby to jakoś ładnie wyglądało...

A 3 tys. to już z 15zł

Treść to podstawa ale zrób porządne zaplecze to nadrobisz braki w treści.

Czemu sądzisz że 1000 znaków to za mało ? Moim zdaniem to wystarczająco dużo tekstu , lepiej

więcej podstron z 1000 znakami niż kilka z 3000 znakami.

Pozdrawiam

Popularność zdrowych produktów zyskuje u Polaków, przede wszystkim olej kokosowy oraz chlorek magnezu sześciowodny robią furorę.  

Ja odradzam Ci zapisywania strony do Toplist. Mam ntegatywną opinie co do tego typu promocji strony. Lepiej już zapisac się do dobrego katalogu wymagającego linku zwrotnego, co tez jest złym pomysłem. Najlepiej to tak jak wyżej napisali artykuły i dotego dodatkowo jakies katalogi stron ewentualnie linki w SWL.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności