Skocz do zawartości

Adwords + 1 Miejsce

ewelinkac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem na pierwszym miejscu pod daną frazą "sklep z ubraniami" i bardzo denerwują mnie te 3 linki sponsorowane, rozumiem jedna. Zastanawiam sie czy jeśli wykupie Adwords

1. pod frazą "sklep z ubraniami" bede miała niższe opłaty ?

2. czy będę wyświetlana cześniej w głównej liście "Linki Sponsorowane"

3. czy pierwsza pozycja bez Adword wpływa na Adwords

:)

przecież wielki wuj googol musi na czymś zarobić, a przecież nie dzięki Twojej czy czyjejkolwiek pierwszej pozycji jest firmą o największej wartości, prawda ?

Wybierając się po prezenty, zawsze natrafiasz na dylemat co kupić na prezenty dla znajomych i bliskich. Ekskluzywne prezenty z branży dom i wnętrze to najbardziej lubiane prezenty ślubne. A jak wiemy prezent ślubny sprawia zazwyczaj nam najwięcej problemów. Najczęstsze z nich to pościel, ręczniki, ale często decydujemy się na narzuty.

to po co pozycjonować skoro inni dadzą $ :) to jest trochę nie fer

Trochę naiwne pytanie. Tak jak powiedział przedmówca - firma musi na czymś zarobi. Trzeba się cieszyć, że jest się na 1. miejscu w wynikach organicznych i ew. wykupić reklamę (chociaż myślę, że lepiej reklamować sie nie pod tą frazą, ale innych - na których jest się niżej w wynikach).

nie zauważyłem żeby miało to wpływ,

a strona podlinkowana przez Ciebie mówi o czymś zupełnie innym, a mianowicie o tym co decyduje ze Twoja reklama przeskakuje z prawej strony na lewą ponad naturalne wyniki

Wybierając się po prezenty, zawsze natrafiasz na dylemat co kupić na prezenty dla znajomych i bliskich. Ekskluzywne prezenty z branży dom i wnętrze to najbardziej lubiane prezenty ślubne. A jak wiemy prezent ślubny sprawia zazwyczaj nam najwięcej problemów. Najczęstsze z nich to pościel, ręczniki, ale często decydujemy się na narzuty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności