Skocz do zawartości

Ceny za pozycje

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Ujednolicenie cen to najlepszy sposób by dobrzy zarobili, a słabi odpadli.

Ci co się boją widocznie są słabi, proste jak budowa cepa.

Tutaj się kłócić nie ma o co, jeśli rynek ma iść do przodu to uregulowanie cennika musi nastąpić. Jeśli chcecie pozostać w erze kamienia łupanego, ze swoimi ukrytymi cenami i tajnikami to proszę bardzo. Taka polityka ma krótkie nogi :P

A nie warto patrzeć tylko pod siebie, a czasami spojrzeć na wartość ogółu. (egoiści)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rzeczą niemożliwą jest ujednolicic ceny, chociażby dlatego, że jeden potrafi "lepiej" pozycjonowac i ma w tym wieloletnie doświadczenie i siłą rzeczy zajmuje się trudniejszymi frazami niż jakiś świeżak, który dopiero zaczyna przygode z google i udało mu się wypozycjonować strone na fraze z domeny przy 40 000 konkurencji.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Ujednolicenie, poprzez jawność. Czasami widze tutaj u niektórych brak podstawowych odruchów biznesowych :P Jeszcze sie dziwie ze wy wogole klientów jakichkolwiek macie.

W tajemnicy to sobie można, ale zwalić konia a nie prowadzić biznes.

Tak samo w alkoholach jest ujednolicony system cen. Są alkohole za 200zł są za 4zł ale kazdy zna swoja cene, miejsce i kazdy ma swoich klientów. TEGO W SEO nie ma, dlatego stójcie w miejscu ;) Kto mądrzejszy sie za wami oglądać nie będzie :P

Ja nie mówie, że to jest zły pomysł, może i dobry, ale jak chcesz przekonać tysiące najlepszych firm, żebt zamiast, np 1000zł za fraze zarabiali 500zł a ty zamiast dajmy na to 100zł 500. Jeśli uda się to komuś zrobić to ja jestem za...

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Tutaj się kłócić nie ma o co, jeśli rynek ma iść do przodu to uregulowanie cennika musi nastąpić. Jeśli chcecie pozostać w erze kamienia łupanego, ze swoimi ukrytymi cenami i tajnikami to proszę bardzo. Taka polityka ma krótkie nogi

;)

Jak ktoś pisze takie brednie to aż się nie da czytać. Otwórz firmę - 2 osobową, a otwórz firmę 20 osobową, zobaczysz jakie bedziesz mieć koszta, jaką obsługę klienta... zyczylbym Ci powodzenia z ujednoliconym cennikiem. Najciekawsze jest jeszcze to, że pisze takie rzeczy ktoś, kto nie ma pojęcia co pisze, byle by coś napisać i udać mądrego.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ujednolicenie cen to najlepszy sposób by dobrzy zarobili, a słabi odpadli.

Co ty to najlepszy sposób na wspieranie marnych firemek. Każda firma ma tą samą cenę, która najwięcej zyskuje? Ta która odwala największa kichę jak najniższym kosztem czyli ta najgorsza. Ci którzy będą się starać - bankrutują, bo żeby się postarać trzeba włożyć więcej pracy a to kosztuje.

Regulowanie cen to stara śpiewka z poprzedniego ustroju. Jedynie rynek może te ceny uregulować, ale jeśli masz na myśli nie ściemnianie klientom zapłacisz X a potem przysyłanie rachunku na Z (tak jak to robi pewien domenowy krzak) to masz rację. Takie praktyki na szerszą skalę mogą mieć bardzo złe skutki dla całego rynku. Każda cena jest w porządku, oby tyko nie wprowadzać klienta w błąd.

Wracając do tematu. Co do moich metod rozliczenia to nie za pozycjonowanie lecz SEO ale stawka godzinowa. X razy Y godzin. Ceny każdy może sobie ujednolicać wedle woli, bezemnie ;) Z przyjemnością poobserwuję odpływ klientów do waszych firm z "jedynie słusznym" cennikiem, może jeszcze dodam "ludu pracującego miast i wsi" ;) Co do zalet takiego modelu X*Y to kiedyś Adam tu pisał, że ludzie chcą żeby im w czasie pracy robił rozmaite "małe prace" gratis. Wiem o czym mówi bo sam tak miałem. Taki model rozwiązuje ten problem w 100%. Proste mnożenie, ja w tym czasie mogę nawet rysować pokemony w mspaint, jeśli jest takie zapotrzebowanie ;)

Może ja napiszę tak dla odmiany na temat ;)

Pobieram opłaty za pozycje: 1 , 2 , 3 , 4 - 6 , 7 - 10

Wyliczenia na bazie pozycji z każdego dnia.

Nie stosuje 1-3 bo dla klienta lepiej wygląda pozycja 1 niż 3. Dzięki temu mogę większą stawkę otrzymać za 1 pozycję.

Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności