Skocz do zawartości

phpBB + mod_rewrite = hosting, ale gdzie?

nowyuzytkownik

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki za szeroki odzew społeczny w sprawie transferu,

tym razem pytanie o hostera pod phpBB koniecznie z mod_rewrite,

kiedyś był taki topic na forum ale chyba nieaktualny bo np. polecana tam firma netlook_pl mimo iż ofertę ma fajną to jak odpisali mi nie oferują mod_rewrite :)

stąd prośba do was o konkretne (sprawdzone) informacje o hostach z mod_rewrite

pozdrawiam

EDIT: aha najlepiej jakby szczekali po naszemu

a przy okazji superhost oferuje mod_rew? bo ich admin nie wie

{ Sprzedam ten link}

Chyba jaja sobie z Ciebie robi :) Jak moze admin nie wiedziec co oferuje serwer ktorym administuje ...

:)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

bo np. polecana tam firma netlook_pl mimo iż ofertę ma fajną to jak odpisali mi nie oferują mod_rewrite ;)

Jak nie oferuje? U mnie działa. Mam IPB 1.3 i zmieniłem niektóre adresy forum. Możesz zobaczyć - https://gaduly.pl . Na stronie głównej zmienione są adresy działów, a w widoku działów zmienione adresy tematów...

Chyba jaja sobie z Ciebie robi :) Jak moze admin nie wiedziec co oferuje serwer ktorym administuje ...

:)

no widocznie może ... powiedział że musi sprawdzić w instrukcji serwera ... na tym etapie postanowiłem zakończyć z nim rozmowę żeby nie podnosić sobie bardziej ciśnienia :)

Jakub:

Kurde no tak mi napisali w mailu ??? wybrałem w międzyczasie innego dostawcę - mimo ze jestem niezadowolony to jednak musi "odpracować" zapłaconą już kasę ...

{ Sprzedam ten link}

Czy działa mod_rewrite możesz sprawdzić empirycznie :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

siedzę w superhoście - dali xxxx z awarią co do której nie było kogo się zapytać co i jak ale jest tanio i na razie ok. Poważniejsze (komercyjne) strony w dalszym ciągu hostuje mi Home i NetArt - jakość że mucha nie siada - niestety bez mod_rew czego nie moge pojąć

{ Sprzedam ten link}

Chyba jaja sobie z Ciebie robi :D Jak moze admin nie wiedziec co oferuje serwer ktorym administuje ...

;)

Chyba sobie robi... :) Ja stoje na superhost. Na takie pytanie dostałem odpowiedż potwierdzającą ale po tym stwierdzeniu zacząłem wątpić, bo tego nie sprawdziłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności