Skocz do zawartości

Forum

nieziemskie

Rekomendowane odpowiedzi

Hosting jak hosting możesz go zmienić później, ale domenę raczej powinieneś zmienić na jakąś normalną przed rozpoczęciem pozycjonowania.

A jeżeli jesteś skłonny komuś zapłacić za pisanie na forum to wpisz sobie w google hasło "freelancing'. Na kilku stronach z pewnością znajdziesz chętnych.

notebooki - wszystko o notebookach

zacznij od contentu stary.... sam wiem jak to jest rozkręcić forum, ale przy odrobinie chęci na prawdę nie jest to trudne.

Pamiętam jak zaczynałem sam, potem pomagał kolega, potem jeszcze jeden... i tak mijało, w efekcie kilkanaście tysięcy zarejestrowanych i ponad 30,000 postów (nie spamu.) nie najgorzej - ale zacznij sam. Myślę, że jesteś w stanie przy odrobinie chęci napisać te 50 postów dziennie. Dasz radę :)

i jeszcze mała dygresyjka... zastanów się nad zmianą skryptu, bo przemo nie jest najlepszym rozwiązaniem, mimo, że najtańszym ;)

przy większym forum, bez żadnej optymalizacji, długo nie posiedzisz na żadnym płatnym (dzielonym) hostingu ;) sam to przerabiałem ;)

naughty.gif

To na jaki skrypt zmieniec ? A co domeny to bez "cba" czy wogóle zmienic ?

Jako skrypt polecam MyBB lub SMF.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności