Skocz do zawartości

Czy warto stawiać prcelka na yoyo.pl ?

takun

Rekomendowane odpowiedzi

dokladnie. nie warto. a swoj serwer to tez nie polecam kupowac w home czy nazwa czy gdziekolwiek tutaj. cenowo to odpadaja od zachodu. a zupelnie za murzynami jak chodzi o mozliwosci. minusem jest tylko to ze jak masz pytania to support tylko po angielsku jest ale to chyba nieduzy problem?

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Chyba nie warto. Ja już tydzień czekam na indeksacje i nic, mimo że dałem mu kilka dość mocnych linków. Prz logowanie często wyskakują krzaki i trzeba go reload.

Ja mam zainstalowanego wordpressa 2.33, przy 2.5.1 robi się duży problem z nawigacją po panelu (wyskakujące reklamy yoyo).

aaa i Adder nie dodaje do precelków na yoyo ...nie potrafi rejestrować i nawet po ręcznej rejestracji nie potrafi dodać - przez te reklamki pewnie....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

aaa i Adder nie dodaje do precelków na yoyo ...nie potrafi rejestrować i nawet po ręcznej rejestracji nie potrafi dodać - przez te reklamki pewnie....

M

Ale to jest akurat argument za postawieniem precla na yoyo, przynajmniej mniej w nim spamu będzie :)

O tym że yoyo padnie i traktownie tego jako argumentu, też odpada, gdyż już takie głosy dwa lata czytaliśmy na tym forum.

Argumentem przecie, jest to, że jest już kilka dosc dobrych precelków na yoyo, a biorąc pod uwagę zróżnicowanie IP z których prowadzą linki do pozycjonowanych stron, tych kilka moim zdaniem wystarczy.

Internetowa galeria fotografii turystycznej z różnych zakątków Polski

Tanie telefony komórkowe w sklepie Orange

Dziel się z innymi ciekawymi informacjami internetowymi za pośrednictwem serwisu społecznościowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności