Skocz do zawartości

Wyłaczenie konta, pytanie ?

m4t3y

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz rozwiać nasze wątpliwości i podać przykładowe strony, ale nie chcesz.

Pozostają więc domysły.

p.s. Tamto konto? A ja myślałem, że zgodnie z regulaminem adsense można mieć tylko jedno... człowiek uczy się całe życie.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Przeciez nie napisali ze to z powodu klikniec ... Czyli nikt mi nie naklikiwal

Napisali, że Twoje konto jest zagrożeniem dla reklamodawców w AdWords. Dla mnie wychodzi na to samo.

Reklamy byly umieszczane na domenach *pl a nie na jakis blogach itp.

A co, na blogach być nie mogą?

Przeciez nie napisali ze to z powodu klikniec ... Czyli nikt mi nie naklikiwal

Napisali, że Twoje konto jest zagrożeniem dla reklamodawców w AdWords. Dla mnie wychodzi na to samo.

Za nieprawidłowe kliknięcia odpowiada inny szablon maila :-)

Według mnie przedstawiona wiadomość może świadczyć np. o nieprawidłowym rozmieszczeniu jednostek reklam (generującym przypadkowe kliknięcia), reklam obok obrazków itd. itp.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Może być jeszcze tak, że ktoś wziął Twój kod i specjalnie go umieścił na jakiś witrynach niezgodnych z regulaminem. Dlatego każdy powinien mieć ustawione zezwalanie witryn na jakich mogą pojawiać się jego kody AS. Ja jak tam zerkam nie raz w statystyki to mam z 10 innych witryn które wyświetlają moje kody bez autoryzacji, a nie są moimi stronami...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności