Skocz do zawartości

Kalkulator do wyliczania cen pozycjonowania :D

edi_smooth

Rekomendowane odpowiedzi

tomek zgadza sie,ale nie rozumiem o co chodzi z tym ze za chiny nie podjabys sie takiego zlecenia bo nie robisz z ludzi idiotow?

Uwazasz ze systemami nie wybijesz www pod bielizne?Kazda metoda jest dobra do osiagniecia celu....nie rozumiem,zaplecze tematyczne jest po to zeby ustabilizowac pozycje,dodac kopa...wszyscy korzystamy z swl

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Taki kalkulator na stronie może zachęcić klienta a klient od razu sobie policzy koszty? No bez przesady, większość tych cen jest kilkunastrokrotnie zawyżona więc jedyne co ten kalkulator może, to przestraszyć potencjalnego klienta, a tego bardziej obeznanego z tematem po prostu rozbawić :)

tomek zgadza sie,ale nie rozumiem o co chodzi z tym ze za chiny nie podjabys sie takiego zlecenia bo nie robisz z ludzi idiotow?

Po prostu nie posiadam bieliźniarskiego zaplecza (przydałoby się go trochę mimo wszystko) i 3 milionów pkt w eweblinku :) (może przesadziłem).

Chodziło mi w sumie o to, że jeżeli firma jest nieuczciwa to i taki kalkulatorek jej nie pomoże bo czym ma zachęcić klienta? Oszustwami?

Oczywiście było to wyjaśnienie do mojego postu a nie jakieś pomówienie że seomasters są krętaczami ! Nic z tych rzeczy :tancze:

Bielizna to nie wypas owiec w Bieszczadach więc firma HTML coś tam (przykład). która od 2 miesięcy zajmuje się pozycjonowaniem to nie robota dla nich. Jest wielu ludzi na PiO, którzy mogliby się podjąć takiego zlecenia.

Uwazasz ze systemami nie wybijesz www pod bielizne?Kazda metoda jest dobra do osiagniecia celu....nie rozumiem,zaplecze tematyczne jest po to zeby ustabilizowac pozycje,dodac kopa...wszyscy korzystamy z swl

Rzecz jasna wszyscy, nie będe robić z siebie uczciwego który nie korzysta bo korzystam ale pozycjonowanie to nie tylko SWL o czym obaj i reszta forum wie @Lok-u :tancze:

A systemami (troszku dobrych linków tematycznych na początek :tancze: )a potem rotacja np ewebem to ciekawa zabawa mogłaby być.

Narzekam, że g.. bym zdziałał ale chyba sobie popróbuje ...;)

Tyle ode mnie.

Pozdrawiam.

Miesięczna cena pozycjonowania frazy programy w pierwszej dziesiątce Google.pl wynosi: 4521 PLN + VAT.

A ja jakoś się utrzymuję w top10 i śmigam pomiędzy 6 a 10 miejscem :]

tomek_25 zgadza sie wszystko,ale powiedz jakby ci zlikwidowali swl...to co?bo ja mysle ze 3/4 z nas nie jest na to przygotowana,a strony tematyczne ktore wiekszosc robi to kropla w morzu potrzeb:)z tymi pktami ostro przesadziles......zapewniam Cie ze az tak duzo nie potrzeba.

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

tomek_25 zgadza sie wszystko,ale powiedz jakby ci zlikwidowali swl...to co?bo ja mysle ze 3/4 z nas nie jest na to przygotowana,a strony tematyczne ktore wiekszosc robi to kropla w morzu potrzeb:)

Szkoda że większość z nas stosuję metodę-

pospamuję swlem

jak naprawdę nie idzie stworze bądź machne linki z zaplecza tematycznego

a nie na odwrót :P

Ciekawe jak napisać taki kalkulatorek :D....

Nie no to zarcik jest troche :P Z tego wynika ze miesieczna wartosc jednego zpozycjonowanych prze ze mnie serwisow na wszystkie frazy to okoloo.... 15tysiecy zlotych miesięcznie :D

Podoba mi się to "Miesięczna cena pozycjonowania frazy www w pierwszej dziesiątce Google.pl wynosi: 46167 PLN + " Kupuje :D

Jednak mimo wszystko jak na automat to fajnie sobie z tym radzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności