Skocz do zawartości

Czat Flooder - program do spamowania czatów

Spambot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podobną sytuacje miałem na innym forum, ktoś puścił spam mailowy na wiekszość userów

i odrazu mnie posądzono, ze spamem na PIO także nie mam nic wspólnego, nigdy nie spamuje forów

a testy robie na swoich stronach głownie na localu.

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

• 2 tygodnie później...

Maximus Marius, chodzi o to, że przez to korzystanie z programu jest bardziej niewygodne.

Sprzedam vouchery Google Adwords o nominale 75 Euro (250 - 260 PLN)

w cenie 35 PLN/szt!

Data ważności voucherów: 30 Sierpień 2008

Kontakt: PW, lub luber.michal@gmail.com

Jestem świadomy że program jest niewygodny, lata temu też napisałem coś podobnego :pisze: Wiec rozumiem to doskonale, młody adept magicznej sztuki jaką jest programowanie uczy sie na błędach.

Ale z tego co widać to autor wątku już tutaj nie zagląda , chyba PiO jako kiepską grupę docelową swoich programów.

Nastepnym razem muszę być delikatniejszy ;)

Jestem świadomy że program jest niewygodny, lata temu też napisałem coś podobnego :) Wiec rozumiem to doskonale, młody adept magicznej sztuki jaką jest programowanie uczy sie na błędach.

Ale z tego co widać to autor wątku już tutaj nie zagląda , chyba PiO jako kiepską grupę docelową swoich programów.

Nastepnym razem muszę być delikatniejszy :)

Tak się składa że akurat ten programik też napisałem 2 lata temu i raczej nie uważam sie za adepta programowania

na forum dosyć często zagladam jednak się nie loguje, w moich tematach nikt od ostatniej mojej wizyty nie zadał

konkretnych pytań więc uważam że zbędne jest odpisywanie tym bardziej na niektóre docinki typu

Może zafascynował się magią traya :)

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

Nie lubię spamów na GG czy czatach chociaż z nich nie korzystam.

Teraz każde dziecko NEO będzie chciało rozreklamować swojego bloga i będzie brać z Was przykład spamując wszędzie gdzie się da.

Nie mam nic do tworzenia stron pod SWLe o ile te strony nikomu w niczym nie przeszkadzają [no może trochę Google bo zabierają im moc obliczeniową na indeksowanie niepotrzebnych danych]. A takich spamerów z czatów/gg/for dyskusyjnych to bym tępił.

Bo ogólnie prawie na wszystkich popularnych czatach do zalogowania potrzeba wpisać obrazek cpatcha, nie tak łatwo jest to złamać i na każdych czatach

są różne tokeny, natomiast przez przegladarke poprostu się nie da zrobić automatycznego wpisywania wiadomośći na czatach

podobnie jak to zrobiłem w programie do spamowania stron ponieważ czaty są zrobione w javie.

wystawiam fv vat

• 2 lata później...

Dlaczego mało użyteczne :)? Jeśli ktoś chce mieć szybko traffic dla danej grupy docelowej to narzędzie jak znalazł. Zakładając, że co 10 osoba odwiedzi naszą stronę a co 20 coś kupi, to nie jest tak źle. Reklama tzw. "bezpośrednia" też przynosi korzyści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności