Skocz do zawartości

Jaki powinien byc PR?

faktor.biz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jaki powinien być PR gdy:

1 strona ma PR3 - 1 link wychodzacy z glownej do koncowej

1 strona ma PR2 - tak samo

2 strony maja PR1 - tak samo

Strona koncowa to tworcy

W zwiazku z tym jaki teoretycznie powinien byc PR?

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Algorytm wyliczania PR to jedna z ściśle strzeżonych tajemnic Google. Jest pewien wzór przybliżający wartość PR, jednak ostatnio odnoszę wrażenie, że ma się on nijak do rzeczywistości.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

I dziekuje Panu Grzegorzowi za odpowiedz. Wlasnie o to chodzilo. Sa wzory ktore "teoretycznie" wylicza PR. Takze je widzialem i porownywalem dlatego tez zapytalem szanownych forumowiczow o ich opinie. Takze wydalo mi sie ze "cos jest nie tak" z tymi aproksymacjami ktore widze w necie. Powyzsza strona o ktorej mowa byla testem na cos takiego. Jezeli do nastepnego updateu nic sie nie zmieni to wskazywac bedzie ze takie przyblizenia mozna miedzy bajki wlozyc. Inteligentne? Bardzo. A nuz dzieki wam i wszystkim opiniom pracom porownaniom testom dam rade opracowac nowy wzor? Oczywiscie nie zlamie pewnie algorytmu google ale nie zapominajcie ze Polacy zlamali Enigme...

Morpheus jest niski;)

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności