Skocz do zawartości

Domena na której stał precel

Elvo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Mam domenę .pl na której stoi sobie precel na wordpress. Problem jest taki że za niedługo siłą rzeczy precel zostanie usunięty, a raczej serwer na którym to stoi (przeniesienia nie ma szans zrobić niestety)... Wpisy są fajnie poindeksowane i dużo linków tam prowadzi. Mam inny serwer na który mogę przenieść samą domenę, pytanie tylko teraz co postawić na tej domenie? jakiś katalog czy od nowa precelka? I czy to coś da że sporo linków na tą domenę prowadzi?

Dobra impreza to sprawdzone Drinki.

Organizacja wydarzeń to podstawa udanego eventu.

To niech skopiuje wszystkie artykuły i je doda ręcznie...

Bardzo zabawne... może lepiej jest przepisywać słowo w słowo? a tak poważnie to nie ma mozliwości zrobienia backupu bo dostęp do serwera został zabrany (tak to jest po znajomości), a IP za niedługo przestanie być aktywne ze tak to nazwę. Stąd pytanie czy jest sens na tej domenie stawiać coś od podstaw.

Dobra impreza to sprawdzone Drinki.

Organizacja wydarzeń to podstawa udanego eventu.

Ja mialem qlweba postawilem na tej domenie "otwarty" i tez się dobrze indeksuje. Na twoim miejscu postawiłbym 2 raz precla. Jak jest na domenie to szybko się zapełni...

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności