Skocz do zawartości

domeny pod zaplecze

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

Pomijając promocje, to home.pl i nazwa.pl mają porównywalne ceny jeżeli chodzi o domeny funkcjonalne po 6.90 netto. Zawsze możesz do zaplecza wykorzystać domeny regionalne. Tutaj nazwa.pl prowadzi - 1,90 zł netto.

Az.pl ma obecnie jakąs promocję - 0,77zł za domenę ale nie wiem ile konkretnie domen można kupić za tą cenę

notebooki - wszystko o notebookach

a gdzie idzie je dostać najtaniej (patrząc na przedłużenie) ?
home.pl

domena regionalna 25.00 zł netto

godaddy.com

.info - $8.19 - około 18 zł netto (.com, .net też w podobniej ceny)

jesli nie masz CC, polecam karte przedplacone np. https://www3.ingbank.pl/u235/navi/34534 - wydatek 30 zł roczne, jeśli dobre pamiętam.

kob22, mylisz się :P Domeny *.info - rejestracja 12 netto za przedłużenie niestety już 19,99 netto :P Przyznam się że też sie na tym złapałem bo nie zauważyłem gwiazdki ;) Tyle że w moim przypadku to i tak opłacalne było transferowac domeny do OVH :P

Albo tanje rejestrujesz między innymi w active24.pl i po 3 miesiącach przenosisz do dropped.pl i masz jeszcze taniej :)

Active24 wydaje kody authinfo bezpłatnie.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Jakie domeny pod zaplecze? Zależy pod jakie zaplecze...

Jeśli ma to byc zaplecze tematyczne, które ma wytrzymac w G parę lat to: .info w ovh.pl.

W przypadku zaplecza pod site (łatwo zaliczyc bana stwiajac np. kopie dmoza, autoblogi + inne smieci) bierz domeny regionalne w home.pl

Przynajmniej ja tak robie i dobrze na tym wychodzę :)

Pozdrawiam,

Mateusz

edit... podałem ovh.org zamiast ovh.pl ;)

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności