Skocz do zawartości

Domena spisem subdomen

Rekomendowane odpowiedzi

To dosyć poważna sprawa, jednak główną promocją póki strona sama nie zacznie zarabiać ma być właśnie seo ;) Więc akurat póki co wolałbym zrobić ją na tyle przyjaźnie dla google jak się da, no i żeby mimo wszystko posiadało to taką budowę.

Osoby będą różne, począwszy od tych bardzo znanych poprzez te średnio do tych wogóle nieznanych. Więc frazy będą skrajnie różnie trudne.

A jednak myślę, że ciekawie podsunąłeś mi z tym nofollow, gdyż na głównej stronie umieściłbym dużą listę dla ludzi z rel nofollow, a na podstronie mocno linkowanej(podstrona szczegóły) umieściłbym kąsek dla robota.

Jednak nadal czekam na wasze rady jak najlepiej powinna wyglądać taka strona. Jedyne założenie którego nei mam zamiaru zmieniać to subdomeny z imionem i nazwiskiem, reszta włącznie z zagospodarowaniem głównej domeny jest do obmyślenia i tutaj czekam na porady ;)

zamiast podstrony ze szczegółami zrób po prostu elegancką mapę strony i wystarczy moim zdaniem.

ważne jest, abyś dobrze rozbudował stronę główną - aby treść znacząco przewyższała ilość linków;)

no i do dzieła;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności