Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To nie FBS :( Stopniowo doszedłem do takiej pozycji - przez blisko 2 miechy. A przyrost linków i ich moc dopiero zaczynają rosnąć :D Do tej pory nie traktowałem tego konkursu poważnie, ale chyba warto zacząć :)

kob22 ja po prostu wykorzystuje moc zaplecza, której nie używam (mam na zbyciu). Gdybym miał powiedzieć klientowi: sorry poczekaj chwile, bo biorę udział w konkursie... to co innego, ale mam zapas i wykorzystuje jednoczesnie go do konkursu i kilku mocnych fraz (bankowość, motoryzacja)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

To zapowiada się ciekawa zabawa :( i bardzo dobrze :D ... ja też nie dotykałem jeszcze katalogów, precli ani wartościowego zaplecza :)

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

kob22 ja po prostu wykorzystuje moc zaplecza, której nie używam (mam na zbyciu). Gdybym miał powiedzieć klientowi: sorry poczekaj chwile, bo biorę udział w konkursie... to co innego, ale mam zapas i wykorzystuje jednoczesnie go do konkursu i kilku mocnych fraz (bankowość, motoryzacja)

Za przeproszeniem, po co to napisałeś i kogo to interesuje? :)

(L)

Mówisz, że za 500% ceny nagród możesz zrobić przekierowanie 301 - tak jak by mi na tym zależało. Dlatego wyjaśniłem, że zbywa mi mocy i ją w ten sposób wykorzystuje. Jeżeli dla Ciebie to jest jeszcze nie jasne to mogę Ci dokładniej wytłumaczyć, ale to na PW...

Oj Panowie :) Odpuście :D

A to było do tego. Jakby Ci zbywało mocy to dlaczego zachęcasz ich do odpuszczenia? :D

Czy może jednak jesteś tak pewny wygranej ? :)

Dobra koniec OT.

Edit: Wyjątkowo kiepskiej jakości. Zresztą czy to był żart niech świadczy o tym inny post ;)

(L)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności