Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gamsiu nie mów hop :unsure: wierze że się podniesiesz bo czym jest zwycięstwo bez walki :)
Gamsiu wrócisz. Ta fraza jest mocno porąbana ;) strony skaczą z top5 na top30+ i powracają po 2 dniach.

Teraz już jestem 61 ;)

A co ciekawe:

Aktualne wyniki

Miejsce Nick

1. Gamsiu

2. CrashXT

3. brad

4. Michal

5. Mewa83

6. zoozool

7. 5il3nt

@Gamsiu, ale nie o to chodzi, że Ty prowadzisz bo przez 35 dni na pewno się zmieni. Chodzi by wynik był prawdziwy - aby wygrała osoba lepsza, a nie fartem, że z jakiegoś DC jej nie wywaliło...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

@Gamsiu, ale nie o to chodzi, że Ty prowadzisz bo przez 35 dni na pewno się zmieni. Chodzi by wynik był prawdziwy - aby wygrała osoba lepsza, a nie fartem, że z jakiegoś DC jej nie wywaliło...

No przecież żartuje;)

Jak dalej będą takie rozbieżności i loteria to jedyny sposób na uczciwe rozstrzygnięcie konkursu to wyciągnięcie średniej z wszystkich znanych nam DC.

Ja mam nadzieje że z tego będzie mozna wyciagnać jakieś fajne wnioski :D

Na razie jedyny wniosek jaki można wyciągnąć to, że mamy na tej frazie loterie;)

Ja jakoś nie linkowałem agresywnie, nie było nagłych przyrostów/spadków w ilości linków. Różne anachory w tym poboczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności