Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Ten konkurs to może służyć jako zabawa jak ktoś ma czas, lub jako testy bo pod względem nagród to kompletnie się nie opłaca. Samemu z zaplecza włożonego przez ten czas to pewnie bym wyciągnął sobie sam na tego laptopa nie mówiąc już o pozostałych nagrodach. I tak jak CrashXT pisał na blogu drugi raz bym chyba już nie podchodził. A testować sobie chyba wolę na innych domenach a nóż wejdzie i się utrzyma i można kaskę ciągnąć a tu co mi z takiej frazy jakieś zapytania o pozycjonowanie wyszukiwarki mp3 itp :D raj na ziemi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ten konkurs to zabawa czy też sprawdzenie swoich możliwosc w realu a nie w dyskusjach na forum kto jest lepszym teoretykiem, zrobienie sobie PR (a to jest lepsze jak każda nagroda), zdrowa rywalizacja i adrenalinka, każdy do niego pochodzi po swojemu.

Wejście w top10 w tej frazie https://www.google.pl/search?sourceid=navcl...onowanie+strony w trzy miesiace jest lada wyczynem i naprawdę nie każdy to potrafi. Tu nawet top20 jest sukcesem.

Tu nie chodzi o laptopa tu chodzi o sprawdzenie samego siebie, ja kieruje się motem "Jak coś robisz to rób to porządnie albo w ogóle"

Wygrywac chce każdy ale sztuką jest umieć przegrywac.

Dla mnie gościem jest ten co powie: "no w tym byli lepsi ale następnym razem wam tak łatwo nie pujdzie", "następnym raze to ja wygram", "miałem pecha ale do zobaczenia następnym razem"

Marketing internetowy dla firm

CrashXTowi - już gdzieś tam wcześniej szacuneczek oddałem, chociaż nieraz tam widzę wahania w czołówce. Ja tam nie startowałem od początku bo myślałem że nie mam szans, ale widzę że jak by się lepiej przyłożyć to coś by z tego może było. Ale to się zobaczy przy następnych konkursach jak to będzie z czasem, itp bo moich stron przybywa także jest co robić. Ale np Ci co wejdą w np 3kę w konkursie to faktycznie aż miło nawet się pochwalić takim wynikiem

Dokładnie konkurs patrząc z perspektywy ekonomi jest nie opłacalny jednakże jak dla mnie to dobra zabawa na sprawdzenie własnych możliwości :) Sama świadomość że zostawiło się np 40 osób bioracych udział w konkursie w tyle daje dużą satysfakcje :)

Ja na pewno wezmę udział w kolejnych konkursach na pozycjonowanie :) Ten był pierwszy w którym wystartowałem (później były Mistrzostwa) i nie żałuje :)

Jedyne co to nie chce zająć 4 miejsca :) Bo to jednak jest najgorsze, sama świadomość że top3 było tak blisko człowieka dobija a więc walczę o top3 :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Aktualne wyniki https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki

1. saracen

2. CrashXT

3. brad

4. Michal

5. iguana

6. dark

7. Mewa83

8. 5il3nt

9. proximus69

Odnośnie nowych konkursów to tak będą kolejne edycje ale o tym niebawem , obecny trwa do wieczornego poniedziałku i tam zostanie wyłoniony lider , miło mi tez zakomunikowac ze w obecnym top jest miła Pani coraz więcej kobiet w naszej branży co nas cieszy wszystkich bo nasze spotkania SEO nie będą wyglądały dziwnie z powodu przyjazdu samych facetów :)

tak sobie wstaję rano na kacu po baletach i myślę czy jeszcze coś tam próbować podkręcić 1,5 dnia zostało :) ale chyba coś walnę i zaindexuję bo mnie gonią "cwaniaczki" :) na oko mi trochę zabraknie czasu zanim google łyknie moje silniejsze linki ale to jest zabawa i pikuś jeśli chodzi o oko w porównaniu z tym jakie mój koleś przeniósł po otwarciu nowego disco u mnie w mieście (3 szwy , dla informacji nieubezpieczonych 110zł na pogotowiu wołają) :P

P.S po krótkim namyśle to olewam już w końcu niedziela :soczek:

No i wyczułem sprawę nie sprawdzając jeszcze w serpach dwóch już mnie wydymało ;( trudno następnym razem przywalę od początku konkursu, chociaż dla mnie konkurs nie jest obiektywny bo były dwa w jednym czasie tam mi się wydaje że grube ryby tu mniejsze ale do następnego może rozbuduję swoje zaplecze. Chociaż z weblinka chyba nie będę startował bo po co mi płacić za konto PRO jak ja nie handluję punktami a takie pierdoły jak miejsce i zmiany w serpach to do tego mam swój autorski skrypt z wykresami

Jak by nie patrzeć pozycjonowanie w wynikach Wyniki 1 - 10 spośród około 12,000,000 dla zapytanie "pozycjonowanie strony" to jest lada wyczyn tymbadziej ze przepycha się miedzy firmami pozycjonerskimi które to nie chca oddac swojego miejsca.

JUtro o 21:00 pozamy finałowa 3 wyjadaczy :)

Tak licząc Xann to startujący w konkursie płacąc za konto PRO to sami zapłacili za laptopa, część może miała wcześniej. Dobry marketing gratuluję. No i dziękuję ty już wiesz za co, za moje przeoczenie i twój mały błąd.

W życiu normalnym nie jestem takim materialistom a wręcz przeciwnie, ale w necie to jakoś liczę te grosze :), ale z tego w sumie mam żeby w reelu tak się nie liczyć ;)

Czyli ja już nie kumam w ogóle może że po sobocie, ale żeby mieć włączony monitoring pozycji musisz mieć konto pro bo ja w zwykłym tego nie widzę, to jak piszesz że 10 osób ma konto pro to tylko 10 osób będzie brane pod uwagę w rankingu??

od dziś nie mogą sie rejstowac juz nowi użytkownicy a startujący muszą mieć podłączony system i włączony monitoring żeby być branym pod uwagę podczas finałowej walki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności