Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szkoda mi ciebie ale ładna lipa jak ktoś by poleciał w ostatni dzień:) Ale podobają mi się takie konkursy nawet jak bym nie brał udziału a pewnie się domyślisz czemu. Dlatego ja tam nie szaleję za bardzo z zapleczem pewnie jak większość ale coś tam można z tego wynieść zawsze

Dziś o 21 finał konkursu wygraj mini laptopa , przypominam ze była zmiana nagrody obecna jest nie akutalna.

Aktualne wyniki z 8:31

1. saracen

2. CrashXT

3. brad

4. Michal

5. iguana

6. Mewa83

7. dark

8. 5il3nt

9. proximus69

10. Gamsiu

Wyniki zostaną sprawdzone dokładnie o 21 jeszcze raz oraz bedą zachowane PrtScr wyników do miejsca top50 w google z godziny 21:00

Marketing internetowy dla firm

Wyniki zostaną sprawdzone dokładnie o 21

Co to oznacza? Ze monitoring w e-weblinku zostanie jeszcze raz uruchomiony?

przypominam ze była zmiana nagrody

Gdzie jest info jaka jest nowa nagroda?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Ale wyniki na stronie konkursowej są odświeżane co 30 minut. Jednak polega to na tym, że monitoring e-weblinku raz na dobę sprawdza pozycje. Dlatego mam pytanie czy o 21:00 zostanie odświeżona lista wyników (jak co pół godziny) czy monitoring w e-weblinku przeleci raz jeszcze strony konkursowe.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Z forum e-weba https://www.forum.e-weblink.com//all-off-to...sg3279/#msg3279

Nagroda przypada dla osoby która uzyska najwyższe miejsce pod frazą"pozycjonowanie strony" jednocześnie konkursowa strona musi być podłączona do systemu przez min ostatnie 30 dni z włączonym monitoringiem fraz w systemie który to właśnie wyłoni listę zwycięzców.

Z tego forum:

Wyniki zostaną sprawdzone dokładnie o 21 jeszcze raz oraz bedą zachowane PrtScr wyników do miejsca top50 w google z godziny 21:00

I bądź tu mądry. Skoro ma być screen to chyba po prostu Xann wpisze w google pozycjonowanie strony i takie wyniki będą decydować...

Edycja:

I moim zdaniem loteria będzie. Jak w FF wpiszę pozycjonowanie strony to dostaję inne wyniki niż w Operze... I żeby było śmieszniej to jak wejdę na google.pl przez Operę to mam co innego niż jak wpiszę w pasku adresu g pozycjonowanie strony. Jakieś uśrednianie różnych DC by się przydało czy coś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności