Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, chociaż dla mnie tak naprawdę wygranymi jest cała trójka a ja miałem jedynie więcej szczęścia.

Dla mnie wygranym jest Crash, najdłużej siedział na 1 miejscu i wydawał się jedyną konkurencją. Nie ukrywam, że liczyłem na więcej szczęścia, a wynik jest bardzo zaskakujący :D W następnym X-konkursie proponuję uśredniać jakoś wynik z np. z 7 czy 14 dni :)

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gratulacje, fajna zabawa, raz zaliczyłem TOP10, teraz miejsce 15, a w konkursie 7.

Dziękuje za udział.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

To prawda ze brawa należą sie całej trójce wbice takiej frazy w top5 to jest nielada wyczyn nie ma sie oszukiwać

Wyczyn? Ok. 150k e-weba, 100k seonet plus kilkadziesiąt kilo na podstrony, zaplecze tematyczne i frazy wspomagające. Uważasz, że to jest wyczyn? Wyczyn to by było zrobić to bez walenia bezpośrednio w stronę SWL. Wychodzi na to, że albo ja nie wiem co mówię, albo powinienem się zająć pozycjonowaniem na poważnie.

Chciałem już oficjalnie pogratulować Bradowi oraz saracenowi :D Gdyby nie wy to ten konkurs nie miał by swojego uroku :)

Michał również często się wychylał :) Bardzo miło będę wspominać ten okres :) Brawa dla organizatorów za inicjatywę i rozpoczęcie nowego nurtu (mam nadzieję :))

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Gratuluje wygranym jak i wszystkim pozostałym którym się nie udało :D

@Xann przekaże wam kontakt po odbiór kont.

Jeśli ktoś nie chce swojego konta, zostanie przekazane pozycji niżej.

Xann bardzo dobrze, że z nową domeną ponieważ wyrównuje to szanse. Dobrze, że teraz osoba będąca w top1 nie zechciała brać udziału w konkursie :) Ja i tak zaczynałem z "nową" domeną - nie linkowaną.

Jeżeli konkurs ma trwać 4 miesiące to warto by nagrody były cenne ponieważ jest to długi okres, w którym trzeba dbać o pozycje strony.

P.S CrashXT-owi to się jakaś nagroda Xann należy daj mu chociaż jakichś parę punktów na jakiś czas

Konto Gold :) poproszę :) PRO kupuje od samego początku więc jestem lojalnym użytkownikiem systemu :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Przez moment myślałem sobie że to głupota startować w takim konkursie ale faktycznie dzisiaj widzę że to mobilizuje, nawet bardziej niż niektóre frazy co robię bo tam na spokojnie się jedzie najwyżej później zaczniesz zarabiać

Konto Gold smile.gif poproszę smile.gif

Dać palca to całą rękę :) żarcik oczywiście :)

Konto Gold smile.gif
Co daje właściwie konto gold w ewebie :)? Czymś się jakoś szczególnie różni od PRO :>?

Mi się ogólnie konkurs podobał i fraza była ok z uwagi na to że zawsze to jakiś trafic na stronę firmową :)

Jedynie jest pewien niedosyt że zawsze mogło być top3 :P Jednakże gdy patrze na Mój piekny screen z godziny 18 z minutami to odrazu poprawia mi się nastrój :)

b9e7554d23f63db2m.jpg

:)

Aż sobie na ścianie powieszę :P

Wyczyn? Ok. 150k e-weba, 100k seonet plus kilkadziesiąt kilo na podstrony,
Te liczby to chyba przykładowe były :P?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Xann bardzo dobrze, że z nową domeną ponieważ wyrównuje to szanse. Dobrze, że teraz osoba będąca w top1 nie zechciała brać udziału w konkursie :) Ja i tak zaczynałem z "nową" domeną - nie linkowaną.

Nie licząc tego, że użyłeś 301 :)

Xann, popieram pomysl z nowa domena, a jeszcze lepiej gdyby to mogla byc tylko 1 domena

Wyczyn? Ok. 150k e-weba, 100k seonet plus kilkadziesiąt kilo na podstrony,
Te liczby to chyba przykładowe były :)?

Te liczby są autentyczne, jeśli nie zauważyłeś ja to saracen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności