Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Nie licząc tego, że użyłeś 301

No ile domena miała linków jak zrobiłem 301? Nie chciałem linkować tylko bloga ponieważ z tego mały pożytek. Wolałem podlinkować stronę firmową (której jeszcze nie ma) bo pozycje będą na dłużej.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zajadacz, wiem jaki miałeś nick w konkursie :)

Jednakże jeżeli ty machnąłeś takie ilości punktów to ja wymiękam :)

eweblink: 35k

gotlink: 4k

no i troche linków stałych z LL i seo.net'u :) No i dodatkowo nie licząc linki stałem na swoim zapleczu + kilka preceli :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Domena kiepsko podlinkowana, w google od 2 miesięcy (stan na moment robienia 301)... faktycznie czadowe 301 :) Dzięki temu zająłem 2 miejsce. To moja tajna broń :)

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

zajadacz, wiem jaki miałeś nick w konkursie :)

Jednakże jeżeli ty machnąłeś takie ilości punktów to ja wymiękam :)

eweblink: 35k

gotlink: 4k

no i troche linków stałych z LL i seo.net'u :) No i dodatkowo nie licząc linki stałem na swoim zapleczu + kilka preceli :P

Te 150k to miało być na ostatnie 2 tygodnie. Akurat mi punkty w e-webie skoczyły przez ten wzrost site Y, ale po tygodniu było 135k, bo site google spadło. Ze stałych to przez ostatnie 2 tygodnie konkursu był stały seonet (maksymalny możliwy przyrost, po 20 dziennie), wcześniej nie miałem jak zainstalować, bo na wakacjach byłem. No i jedna zapleczówka w top 100 na pozycjonowanie strony (łatwo można ją znaleźć). Ciekawe jak teraz google zareaguje na zdjęcie większości linków z SWL :)

Co wy się czepiacie metod mogłeś zrobić tak samo jak , liczy się wynik końcowy. Wiadomo że normalne strony trochę inaczej się robi

Iguana, jedynie spokoj Cię ratuje :)

CrashXT napisal ze zaczynal z nowa domena, a nie jak inni ze starą... wiec tylko dodalem ze podparl sie 301, co i tak nie ujmuje mu dobrego wyniku w tym konkursie :)

Pozdrawiam :)

CrashXT napisal ze zaczynal z nowa domena, a nie jak inni ze starą...

Napisałem, że restrykcje w kolejnych konkursach na mnie nie wpłyną negatywnie ponieważ nie korzystałem ze starej domeny.

Ja też zaczynałem z nową domeną. Data rejestracji domeny jest co prawda jakoś wcześniejsza, ale do momentu rozpoczęcia konkursu domena nie była używana. I żadnego 301 nie było.

Gratuluję wygranym! :)

Dla mnie było sukcesem widzieć się w top20, może poszłoby lepiej gdybym nie przeoczył daty w której trzeba było podpiąć system. Tak to zupełnie to olałem i leżakowało. Startowałem również z nową domeną. Czekam na kolejny konkurs ;)

468x60.png

• 2 tygodnie później...

Hehe, konkurs mógł by być dłuższy:

Dziś moja strona na 3 miejscu :)

Mar.

P.S

Gratulacje... zastanawiam się, czy laptop który dostałeś jest już zainstalowanym weblinkiem :)

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności