Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mich@ł, wystarczy sprawdzić, czy strony z top3 google mają e-weblinka :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

mogę śmiało wam powiedzieć ze są w top20 , i na bank będą w top10 przy końcówce i to nie tylko ta 4 co jest w rankingu ale zdecydowanie więcej osób z tego co osobiście widze , jak już powiedziałem fraz nie jest trudna w miesiąc czasu strony poszły do top20 i to nie żadne filmowe.

Marketing internetowy dla firm

powiem wam, ze analizując moje miejsca to dochodzę do wniosku, że złapałem jakiegoś filterka,

ciągle wachania od 29 do 32 miejsca...

Gamsiu powodzenia!

Za to ja nie mogę się wbić do top10 i też nie wiem dlaczego:/

No i nie dziękuję ;d

Ja tam widze ze Gamsiu powaznie myli o nagrodzie jeszcze chwileczkę a bedzie w top10

Na razie jeszcze nie myślę B) Zobaczymy jaka będzie końcówka konkursu ;)

Xann, a Ty byś ułatwił zadanie i na firmową stronę dał sobie bana :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

hehehe ja tu się właśnie wbiłem do top20 a tu już mowa o top10 :P

Nie no liczę że wbije się do końca konkursu do top10 :P tak dla satysfakcji :(

Jak dla mnie fraza "ręceprecz odtybetu" jest trudniejsza :P Wole nie myśleć ile idzie ogólnie punktów i mocy systemów na te wszystkei strony konkursowe :P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

taa łatwa ... ja nową domenkę ledwo do TOP300 wbiłem, a na "ręceprecz odtybetu" to sobie na 8-6 pozycji cały czas jestem :P

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki

Fraza "pozycjonowanie strony" nie jest frazą trudną jest to fraza średnia sam tam sie pałętałem w top10 przy sile 2k pkt z e-welbinka dojście do top20 prawdziwym pozycjonerom nie powinno sprawić problemów dojscie do top10 to już satysfakcja :P Pyzatym te późniejsze zlecenia :(

W całej liście startujących widze parę czarnych koni które rozgrzewają się przed finałem myślę ze ostatni miesiąc wakacji bedzie już znacznie ciekawszy

PS> jeżeli Asus dotrze na czas bedzie można go zobaczyc na SEO PARTY 2k8 wiec tez gorąco zapraszam :P

O lol ale strzeliłem gafe !!! Tak czekam i czekam jak pojawię się w statach konkursu bo trafiłem już do top20 ;) I nadal mnie nie było :P Dopiero przed chwilą zorientowałem się że przy pomocy e-weblnika dopalam nie tą domene co trzeba <lol>

Wniosek taki że inne SWL też mają jakaś sensowną (ś)moc :P

Swoją droga przyznać się kto linkuje domenę 63k punktami na fraze "pozycjonowanie storny" :P? Jak to zobaczyłem to aż zwątpiłem ;P

Michał Kryński

Też miałem takie wpadki z pozycjonowaniem nie tych fraz co trzeba :)

odnośnie wniosku o innych SWL to zrób takie doświadczenie , weź do systemu linkor.pl dodaj parę domen zęby mieć z 100k pkt praktycznie nie musisz ich instalować bo działa tam od wieków cloaking potem wystaw link typu "skup złomu w wadowicach" pocekaj miesiac i powiesz ze ten system ma moc , ba weź obok tego wszystkiego postawa piec artów w mocnych preclach z frazą "skup złomu w dzikowie" poczekaj miesiąc też będziesz miał ten sam efekt. Do czego zmierzam wszystko co wysyła linki ma jakąś moc a róznica jest identyczna jak w autach polonez i audi TT mają po 4 koła i tez jeżdżą ale suptelne róznice pomiedzy nimi tez są.

weź do systemu linkor.pl dodaj parę domen zęby mieć z 100k pkt
Od kilku miechów mam 280k za domene ;P Aktualnie domena ma z 12k site a w linkorze pokazuje i tak 280k ;D Linkor to trup fakt ale jeszcze coś tam "dyszy" ;d

Nie no jak dla mnie połączenie innych systemów również daje dobry efekt :) Masz racje e-weblink jest z nich najsilniejszy co do tego nie ma wątpilości jednakże nie jest niezastapiony ;P Zawsze jest jakaś dobra alternatywa ;)

Z tymi samochodami to przesadziłeś :P

Michał Kryński

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności