Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no właśnie domena podłaczona do systemu, sprawdzanie pozycji włączone i nawet sprawdza ;), na stronie konkursowej jest zainstalowany system no i w panelu konkursowym domena została dodana z www i baz www :) i nadal nie ma :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

no drugi miesiąc wygląda już znacznie ciekawiej :)https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki trzeci to bedzie prawdziwa żeź , no nie spodziewałem się ze tak szybko wejdziecie do top20 patrzeć tylko kiedy będzie top5 :P

PS. zróbcie przy okazji sobie porządniejsze blogi to i zamówienia pozbieracie ;) no chyba ze wam tylko na laptopiku zależy to potem zawsze można odsprzedać domenę jakiejś firmie pozycjonerskiej :)

Marketing internetowy dla firm

na razie jest tak:

1. Gamsiu

2. Mewa83

3. Michal

4. zoozool

5. mateuszkrol

tak ze na razie Gamsiu jest liderem ale wszystko może się zmienić :P

cynki dostałem ze Kob szykuje mocny atak no i Aqqry mówił ze mu sie laptop przyda

wbrew pozorom jak widać fraz nie okazała się prostą jak na początku myślałem :)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności