Skocz do zawartości

Konkurs na pozycjonowanie strony

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

A ja właśnie jadę na wypoczynek :D Nie wybijcie mnie z top10 wyników konkursu :)

Powiem Wam że na tej frazie jakoś wybitnie trudno się wbić do top10, ja ugrzązłem na top20 :/

Już na frazie mistrzostw jakoś łatwiej jest ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pewnie Mar biggrin.gif
Jak wygram to się przyznam :)

W regulaminie jest zapis:

Ostateczna data rejestracji strony konkursowej to 1 sierpnia 2008r. Po upływie tego terminu formularz rejestracji będzie zamknięty.

Tutaj Xann piszesz:

jednocześnie konkursowa strona musi być podłączona do systemu przez min ostatnie 30 dni z włączonym monitoringiem fraz w systemie który to właśnie wyłoni listę zwycięzców.

Wg. tego pierwszego, można być zarejestrowanym od początku a podłączyć system i monitoring 30 sierpnia,

przez co do końca konkursu nie będziemy wiedzieć, czy ktoś z TOP10 nie włączy się do gry - bezsens.

Wg. tego drugiego jest ok, ostatni miesiąc, była by zamknięta lista aktywnych uczestników,

co za tym idzie wiarygodne wyniki, ale nie ma o tym w regulaminie.

Więc jak to rozumieć?

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Fakt faktem ze nie przewidziałem wszystkiego a zwłaszcza tego o czym pisze Mar , mysle ze osoby z top10 w ostatnim miesiącu się nie podłączą bo nie na tym polega gra z drugiej strony podłączenie może ich narazić na znalezienie się na pewnych listach :) wiec zapewne nie będą ryzykowały ;)

Następny będzie bardziej dopracowany

Marketing internetowy dla firm

jednocześnie konkursowa strona musi być podłączona do systemu przez min ostatnie 30 dni z włączonym monitoringiem fraz w systemie który to właśnie wyłoni listę zwycięzców.

A co się stanie jeżeli w ciągu ostatnich 30dni komuś wywali projekt w którym miał monitoring tej frazy? Wtedy wypada z konkursu?

Powiem Wam że na tej frazie jakoś wybitnie trudno się wbić do top10, ja ugrzązłem na top20 :/

Niestety muszę potwierdzić.

Ciężko zdobyć i utrzymać stałą pozycję na ta frazę. Obserwuję duże wahania stron konkursowych.

Ja cały czas gram domeną, która wcześniej raczej nie było linkowana. Jest to mój blog - lanserka nazwiska ;)

Nie zależy mi na nagrodach - i tak moc zaplecza można by wykorzystać lepiej i zarobić dużo więcej. Tutaj chodzi o motywacje i testy. Może nauczę się czegoś ciekawego.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

brad z jaką stroną jesteś w konkursie? widzę, że w serpach gamsiu już jest za mną, a oczko wyżej jest mar.

Ciekawe będą te ostatnie miesiące :glupek2:

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności