Skocz do zawartości

[katalog stron] + linki bezpośrednie

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

dziwnie się zachowuje ten katalog , gdy po wejściu do jakiejś kategorii kliknę na jeden z małych trójkącików u dołu ekranu (ten chyba od przewijania)

Tak dokładnie. Co dokladnie jest dziwnego dla Ciebie, podpowiedz.

Uhh, musze podbic temat. Wiele osob dodaje swoją stronę zapominając o linku zwrotnym, na którym naprawdę mi zależy. Albo proffy i współpraca poniekąd na lata, albo BYE.

Sorry, muszę Was uświadomić, tak więc dziekuej za zrozumienie i dostosowanie się do linków zwrotnych.

No i mam dylemat

Czy bardziej do fotografi podrózniczej

czy raczej relacje z podróży.

kondi - wypowiedz się odnośnie www .gwatemala.webpark.pl

Strona podroznicza, takie strony uwielbiam...Wrzuc tu i tu :) i przy okazji, dorzuc mnie do siebie do dzialu Linki. Moze odezwij sie na mail'a jesli mozesz. Mam dzial "Strony Zaprzyjaznione" w ktorych umieszczam wlasnie strony podroznicze z ktorymi wspolpracuje (powyzej katalogu stron). Zapraszam i pozdrawiam.

(a ja tymczasem zabieram sie za Twoje fotki i relacje. Dobra porcja na niedziele)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności